פורסם 2005 במאי 1820 שנים שלוםאין לי לא כסף לבוסטר ולא מקום (סלוטים) יש איזה שהיא דרך להוסיף מתח כמובן שדרך הביוס כבר הוספתי..תודה, אלי.
פורסם 2005 במאי 1820 שנים אפשר לעשות זאתי ע"י מוד פיזי ( שאתה מלחים ממש ללוח חלקים ) אבל זה מוריד אחריות מהלוח ........אתה יכול לחפש את השם של הלוח שלך יחד עם המילה Vdimm mod בגוגל ולראות אם יש איזה מדריך .......
פורסם 2005 במאי 1820 שנים מחבר חיפשתי ולא מצאתי כלום, אפשר קצת עזרה, ותגידו הורדתי את הפלסטיק שמחזיק את הסינק (P4) זה ביטל לי את האחריות?
פורסם 2005 במאי 1820 שנים מחבר לא בדיוק הבנתי איך עשית שם, ויש לי 2 סטיקים של ADATA ו2 סטיקים של TWINMOS לא נראה לי שהם יסחבו ב-3.3Vובקשר למוספטים? חייב לקררם?ולא עניתם על השאלה: הורדתי את הפלסטיק שמחזיק את הסינק (P4) זה ביטל לי את האחריות?
פורסם 2005 במאי 1820 שנים http://www.google.com/search?hl=en&lr=&q=GA-8S655FX+vdimm+modדוק את הלינקים שנמצאים בחיפוש הזה ד"א בוסטר הוא האופציה הכי נוח לי שאין מיומנויות הלחמה גבוהות ושלא רוצה להסיר את האחריות ללוח כתוצאה משינוי פיזי אבל אם אני ךא טועה שימוש בבוסטר מוריד את האחריות גם ללוח
פורסם 2005 במאי 1920 שנים מחבר הייתי קונה בוסטר אבל כל הסלוטים שלי תפוסים :'(.. ותודה על הלינק עדיין לא עניתם אם הורדתי את הפלסטיק זה הוריד לי תאחריות? ואם למישהו י מדריך מפורט יותר אשמח לראותו, תודהאלי
פורסם 2005 במאי 1920 שנים הצעה שלי - תמכור את כול הזיכרונות תקנה סט של 512*2 ובוסטר הOC יהיה יותר טוב ( תגיד יותר רחוק )המהירות תעלה מעט פחות הספק נצרך לך בזיכרון , יותר טוב !!הורדת הפלסטיק לא נראה לי מסירה אחריותOK?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.