פורסם 2005 במאי 1820 שנים אממ פתחתי מזמן הודעה בנושא של השתקת המאוררים וחשבתי שאולי מישהו חמוד יבנה לי תוכנה להדליק ולכבות את המאוררים ..תודה רבה רבה רבה מראש
פורסם 2005 במאי 1820 שנים במחשב הביתי שלך המאוררים מקבלים את החשמל שלהם ישירות מספק הכח, כדי שתוכנה כזו או אחרת תוכל לשלוט על המאוררים צריך לחבר אותם לרכיב חומרה כלשהו שיוכל לפקח על העברת החשמל למאוררים. רק אז יהיה אפשר לכתוב תוכנה שתשלוט על המאוררים.
פורסם 2005 במאי 1820 שנים 0_o ?!אם יש לך מאוררים עם 3 פינים תחבר אותם ישירות ללוח, או שתארגן חיבורי 3 פינים ותחבר לחוטים של המאוררים הקיימים....בחלק מהלוחות יש אפשרות לשליטה על מתן המתח ליציאות, את השליטה אפשר לעשות דרך התוכנה speedfan (אם היא לא משנה את המתח סביר להניח שהלוח לא מאפשר).
פורסם 2005 במאי 1820 שנים עזוב, הבחור פשוט חי בסרט... סתכלו על הודעות קודמות שלו בפורום... הוא חושב שתכנות זה דבר פשוט...לפותח ההודעה, תפסיק לפתוח הודעות מפגרות תודה..
פורסם 2005 במאי 1920 שנים מחבר אממ אני יודע שזה לא קל ואני בכלל לא ידעתי אם זה אפשרי או לא כי אני לא מבין בדברים האלה וחוץ מזה חשבתי לבקש כאן כ כשפתחתי הודעה בפורוםמודינג כתבו לי ככה :"אולי אתה רוצה שנתכנת לך תוכנה כזו?" אני יודע שאני מפגר ואני ינסה להתגבר על זה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.