פורסם 2002 ביולי 1823 שנים אני מוריד עכשיו את מנדרייק 8.2 אבל יש לי שאלהזה דיסק אחד או שלושכי באתר יש שני סוגים של קישורים אחד ל-iso ואחד לספרייה שנראית כאילו זה הדיסק עצמו פתוח אבל בגלל שאין שםסימן אם זה דיסק אחד או שלוש למרות שבקישורים ל-iso יש שלושה דיסקיםלכן אני שואל אותכם מה מספר הדיסקים ?
פורסם 2002 ביולי 1823 שנים מחבר כן את זה הצלחתי להבין, ניסיתי להתקין עם דיסק אחדלמרבה הפלא עברתי את ההתקנה למרות המחסור בשני דיסקים, הגדרתי גם את ה-ADSLוהסתדרתי פחות או יותרעכשיו אני רק מחכה לסיום ההורדה של שני הדיסקים השונים כדיי לעשות שידרוג ולתקן את השטות שעשיתי כשהתקנתי מדיסק אחד בלבד
פורסם 2002 ביולי 1823 שנים כן את זה הצלחתי להבין, ניסיתי להתקין עם דיסק אחדלמרבה הפלא עברתי את ההתקנה למרות המחסור בשני דיסקים, הגדרתי גם את ה-ADSLוהסתדרתי פחות או יותרעכשיו אני רק מחכה לסיום ההורדה של שני הדיסקים השונים כדיי לעשות שידרוג ולתקן את השטות שעשיתי כשהתקנתי מדיסק אחד בלבדיפה :biggthumpup:
פורסם 2002 ביולי 2223 שנים אז אם יש לי רק את הראשון עדיף להוריד את השניים הבאים ורק אחר כך להתקין? או שאפשר להתחיל כבר עכשיו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.