עבור לתוכן

קיבלתי עכשיו את הNEC ND3520

Featured Replies

פורסם

אוקיי, אז קניתי את זה וזה בא רק הכונן, היה אמור להגיע עם זה עוד משהו?

עוד שאלה, איך אני מחבר את הכונן?   :s05:

ועל איזה תוכנה אתם ממליצים להשתמש? (חינמית)

תודה רבה,

אופיר

פורסם

כמו כל סידי אחר.. נורא פשוט..

פורסם
אוקיי, אז קניתי את זה וזה בא רק הכונן, היה אמור להגיע עם זה עוד משהו?

רוב החניות מוכרות את זה ככה, זה בסדר

פורסם
  • מחבר

כמו כל סידי אחר.. נורא פשוט..

:kopfpatsch:

אני לא יודע איך :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

:'(

עכשיו כשהתקנתי את הכונן, הכנסתי חיבור מולוקס ואת הide, שמשום מה היחיד שהיה פנוי זה הmaster...

בהתחלה הוא רשם detecting ide device...

ועכשיו הוא לא מזהה את גם את הכונן הרגיל וגם את הצורב  :'( :'(

אבל מה שמעניין הוא שאת הכונן הרגיל הוא פותח ומשמיע רעשים שהוא עובד, אבל את הצורב הוא בכלל לא פותח

פורסם

תבדוק ג'מפרים - על כל כונן צריכה להיות דיאגרמה של חיבור - ההרד-דיסק צריך להיות מוגדר כ-master

וה-DVD כ-slave (למרות שנתקלתי במקרים שהיה צריך להגדיר את שניהם כ-CS כדי שהמחשב יזהה)

בהצלחה!

פורסם
  • מחבר

לא כל כך הבנתי את מה שאמרת winner, יש לי 3 כבלים של ide אחד מחובר לHD ביציאה שבסוף הכבל, עוד כבל מחובר לכנון הדיסקטים ביציאה שבסוף הכבל ועוד כבל שמחובר לכונן דיסקים שלי ביציאה האחרונה של הכבל.

עכשיו מישהו מוכן להסביר לי מה זה master ומה זה slave ומה המשמעות של חיבור הכוננים דווקא בחיבור האחרון ולא באמצעי.

ממש תודה,

אופיר

פורסם

יש לך 2 כבלים של IDE, זה של ה FLOPPY הוא לא קשור..

תחבר את הכונן הזה לכבל שאליו מחובר הכונן CD הרגיל שלך, עכשיו, שים את הצורב DVD על JUMPER של MASTER (יש לו 3 שם, תבדוק מי זה ה MASTER), עכשיו בכונן CD השני תדאג שה JUMPER שלו יהיה על SLAVE (בדומה, אמור להיות רשום ליד החיבור, או קיצור של זה, MA, SL וכו')...

ה JUMPERS נועדו כדי להבחין בין שתי הכוננים שנמצאים על אותה צמה..

פורסם
  • מחבר

אוקיי, ממש תודה על העזרה בסופו של דבר הבעיה הייתה ששני הכוננים היו על master ולא ידעתי את זה כי לא ידעתי איפה הג'אפמר היה בכלל.

אז התקשרתי לשירות של KSP והם הסבירו לי בדיוק איפה הג'אמפר נמצא.

שוב תודה,

אופיר

פורסם

בבקשה, לגבי תוכנה אני ממליץ על NERO.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים