עבור לתוכן

שאלות לגבי ביטורנט - seeder, tracker, peers, share ratio

Featured Replies

פורסם

שלום לכם :xyxthumbs:

הייתי מעוניין לדעת מהם המושגים הבאים בתוכנה - ביטורנט:

seeders, seeds

tracker

peers

אגב, במקרה אני חבר ב- EliteTorrents, והייתי רוצה לדעת מה זה Share Ratio ואיך אחד גבוה תורם לי.

עוד דבר - האם ב- EliteTorrents יכולים להעיף אותי בגלל שאני לא מוריד הרבה \ מעלה הרבה (אגב, איך מעלים דברים??), או שפשוט לא עושה login?

תודה מראש

פורסם

seeds and seeders= people who finish downloading the file and are uploading it

peers - people who are downloading the file and uploading it at the same time

share ratio is the ratio between you upload/download the more you upload, the better

פורסם

SEEDERS- מס האנשים שהשלימו את הורדת הקובץ וכרגע רק מעלים.

PEERS- מס האנשים שמורידים וגם מעלים.

TRACKER- השרת שמקשר בין האנשים כדאי שיוכלו להוריד אחד מהשני (לא בטוח ב-100% שזה התפקיד שלו)

ב-ET יכולים להעיף אותך מהאתר על SHARE RATIO נמוך, SHARE RATIO גבוה נותן לך להוריד קבצים בלי DEALY של כמה שעות. וגם מהירויות יותר גבוהות אם אני לא טועה.

פורסם
  • מחבר

אוף, אני לא רוצה שיעיפו בגלל שאני לא יודע איך להעלות!

חוץ מזה, כתוב שאני יכול רק מוזיקה ואין לי אוסף מרשים כ''כ.

עוד שאלה: אחרי שאני מסיים להוריד קובץ, האזוראוס כותב לי - מפיץ.

האם זה נחשב ל- Seeding?

אגב, איזה ביטורנט הייתם אומרים שהוא הכי טוב -

ABC, BitComet, Azureus, BitTornado?

כרגע אני משתמש באזוראוס 2.2.0.2 בגלל ששמעתי שבחדש יש המון בעיות.. אז אני אחכה לשחרור הבא.

אגב, שמעתי שביט-קומט עובד הכי טוב עם ראוטרים, ו- ABC מאפשר fake uploading. מה לבחור? :)

תודה.

פורסם

להעלות הכוונה לדברים שאתה כבר מוריד (אחרי שזה מסיים ואתה הופך ל SEEDER תמשיך לשתף את הקובץ במקום להפסיק, זה גם מן הסתם מעלה לך את ה UPLOAD RATIO)...

וכן, זה SEEDING..

אני משתמש ב AZAREUS ועד היום הוא עובד לי הכי מהר (ואכן לא כדאי את החדש)..

פורסם

השתמשתי בכמה קליינטים.. אזוראוס הכי טובה.

אני גם משתמש בגירסא החדשה ביותר והכל מעולה. אין שום בעיות אני לא יודע על מה אתם מדברים.

פורסם

כל החרא של ה DISTRIBUTED TRACKER שהם הוסיפו ועוד...

פורסם

אני אישית מעדיף את bitcomet, הרבה יותר נוח לי מאזרוס, אבל כל אחד ומה שנוח לו..

פורסם

ABC מאפשר fake uploading. מה לבחור? :)

WTF?

מה זה בדיוק ואיך אני עושה את זה?

פורסם

לא משהו שכדאי לדבר עליו בפורומים... (סתם טריק מכוער)...

פורסם
  • מחבר

תודה לכם.

אז אתם אומרים שאני מסיים להוריד קובץ, לא לסגור את אזוראוס ולא להעיף את הקובץ מהמחשב עד שהוא מסיים את ההפצה?

אני אשמח אם הרטיו שלי יעלה!

תודה.

פורסם

תודה לכם.

אז אתם אומרים שאני מסיים להוריד קובץ, לא לסגור את אזוראוס ולא להעיף את הקובץ מהמחשב עד שהוא מסיים את ההפצה?

אני אשמח אם הרטיו שלי יעלה!

תודה.

עם קצב האפלוד שמציעים בארץ יקח לך די הרבה זמן להעלות את כל מה שהורדת, פשוט תשמור על יחס של 1:1, כל מה שאתה מוריד תעלה באותה כמות ואפילו קצת יותר ככה תשמור על רטיו טוב ותוכל להוריד כל מה שחדש בלי DELAY ובלי מהירויות נמוכות.

פורסם

עם קצב האפלוד שמציעים בארץ יקח לך די הרבה זמן להעלות את כל מה שהורדת, פשוט תשמור על יחס של 1:1, כל מה שאתה מוריד תעלה באותה כמות ואפילו קצת יותר ככה תשמור על רטיו טוב ותוכל להוריד כל מה שחדש בלי DELAY ובלי מהירויות נמוכות.

כל הספקים בארץ מציעים את אותו UPLOAD עלוב או שיש איזה צדיק בסדום?

פורסם

תמורת הרבה כסף אפשר לשדרג ל 16 או 18 (מ-12), אצל כל ספק... (קילו בייט לשניה כמובן)..

פורסם
  • מחבר

אוקיי.. תודה לכם.

צודקים, באמת תהיתי למה כל העלאה לוקחת 21 שנה. (חוץ מזה, אני גם מגביל את אוזוראוס להעלאה 10 קילו למען גלישה נורמלית).

- בחלון הראשי של אזוראוס, יש לשונית בשם "מהירות העלאה" שמראה לי את הקצב - בדר''כ 9.9 קילו (כמו שהגדרתי), אבל קצת לידה יש עוד לשונית שגם לה קוראים מהירות העלאה, אבל שם כתוב "בלתי מוגבל". זה טבעי?

- בשלב מסוים של ההורדה הנוכחית שלי אזוראוס כותב שהטראקר "לא מקוון - connection refused" או משהו כזה, אבל ההורדה עדיין מהירה וממשיכה כרגיל. זה בסדר?

- מישהו יודע איך אני מעלה קובץ? ???

תודה רבה מראש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים