פורסם 2005 במאי 1720 שנים תמיד היה לי צורב רגיל וcd מלמעלה לראושנה קניתי צורב dvd דגם LG gmw-4161b טוב ??היום גם קניתי דיסקים ריקים של dvd מקום איכסון ענק זה פעם ראשונה שלי אני לא יודע אך לצרוב צורבים רגיל ? חח לר חשוב נתחיל עם חוות דעת על הצורב מה אתם אומרים ?הוא טוב
פורסם 2005 במאי 1720 שנים הצורב מצטער לאכזב אותך לא הכי טוב.. בקשר לאיך צורבים אם אתה משתמש בנרו אז יהיו לך אפשרויות חדשות ממש פשוט להשתמש..
פורסם 2005 במאי 1720 שנים לא הכי טוב בלשון המעטה..הצורב הוא בסדר רק בעייה אחת יש איתואין לו ולא יהיו לו שידרוגי Firmware לעולם.
פורסם 2005 במאי 1720 שנים מחבר אני לא מדבר על הכי טוב ברור שיש יותר טובים אבל הוא מספיק טוב ?... , ולמה באמת אני צריך כל מה שאני יעשה זה לגבות משחקים ולצרוב סרטים או עונות של סדרות וכאלה ... הוא לא מספיק טוב ?על תבאסו :
פורסם 2005 במאי 1720 שנים הצורב בסדר רק שאינו תומך ב DVDRAM ואני חושב שגם אינו תומך ב DL וכמו שאמרו קודם עדכוני FW - סביר להניח שלא יהיו הרבה אם בכלל.אם אתה יכול להחליף אותו זה יהיה חכם. בפעם הבאה תשאל לפני שאתה קונה ולא אחרי.
פורסם 2005 במאי 1720 שנים הסיבה לכך שלא יהיו לצורב עידכוני פירמוור היא שהצורב אומנם מיוצר ע"י LG אך היא אינה משווקת אותו באופן פרטי אלא מוכרת אותו לחברות אחרות שמשווקות אותו. לכן היא לא תומכת בו מבחינת עידכוני קושחה... הצורב יהיה סבבה לחלוטין לשימושים שכתבת אל תדאג
פורסם 2005 במאי 1820 שנים מחבר מזה תאומרת הוא לא יכל לצרוב ? קניתי דיסקים dvd+rוהוא לא מזהה אותם אולי בגלל שיש לי צורב רגיל ?! .. מחובר מותר רק צורב רגיל
פורסם 2005 במאי 1820 שנים מחבר אמרתה שהצורב לא יכל להריץ לקרוא dvd ram מזו תאומרת ? ולמהאני צריך עידוכני קשוחה קניתי דיסקים ריקים של dvd לצריבה בשם memorex dvd +r שאני מכניס דיסק הוא לא מזהה אותו ולא מראה מקום פנוי ... יהני כמו בצורב רגיל אז אני מנסה לצרוב פשוטאז חשבתי אולי הבעיה היא שיש לי שני צורבים מותקנים על המחשב
פורסם 2005 במאי 1820 שנים מחבר אני מחליף אותו בא DVDופנימיוGSA-4163BוLGו16וXו טוב ? 4163 דגם יותר מתקדם ואמרו לי שהוא תומך בהכל .. כול עידוכנים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.