פורסם 2005 במאי 1720 שנים אצלי המסנג'ר לא מתחבר כבר כמה שעות ועכשיו אני רואה שאין גישה לאתרים של MSN.COM , Hotmail.com ו microsoft.comמוזר ביותר !
פורסם 2005 במאי 1720 שנים מחבר באמת מוזר גם לי אין גישה לאתרים האלה והמסנג'ר לא מתחבר לי.ולפני 10 דקות הייתי אצל שכן שלי ואצלו כן התחבר וכן היתה גישה לאתרים(אני מתחבר דרך ברק, שכן שלי דרך בזק בינלאומי).GURI, באיזה ספקית אתה?
פורסם 2005 במאי 1720 שנים באמת מוזר גם לי אין גישה לאתרים האלה והמסנג'ר לא מתחבר לי.ולפני 10 דקות הייתי אצל שכן שלי ואצלו כן התחבר וכן היתה גישה לאתרים(אני מתחבר דרך ברק, שכן שלי דרך בזק בינלאומי).GURI, באיזה ספקית אתה?ברק.... עריכה : חברה שלי באינטרנט זהב ואצלה הכל עובדוגם לא כתוב על זה בשומקום.כנראה תקלה מקומית אצל ברק... רק שלוקח להם שעות לתקן
פורסם 2005 במאי 1720 שנים מחבר זה היה ברור שהם יעשו בעיות יום אחרי שאמרתי שאין אצלהם אף פעם בעיות....
פורסם 2005 במאי 1720 שנים זה היה ברור שהם יעשו בעיות יום אחרי שאמרתי שאין אצלהם אף פעם בעיות.... מזלללללללללל שלהם שלפחות HWZONE ו YNET עובדים ! אחרת כבר הייתי מוציא עליהם את על העצבים שלי :bash:
פורסם 2005 במאי 1720 שנים מחבר מה אתה סתם מתחנף.. המסנג'ר יותר חשוב מכל פורום...יאאאאאאאלההההה מה הם חולים בנפש מה זה השטויות האלה, שעות כבר, ובשביל לא לפנות אליהם לתמיכה הטכנית הם שמו הקלטה שהבעיה ידועה והם עובדים על התיקון...אין להם בושה אני אומר לך... כל הספקיות אותו דבראם הבעיה היתה אצל בזק בינלאומי זה היה נמשך אצלהם חודש וחצי (כמו הפעם שה DNS שלהם היה דפוק)...קיצר אני עובר לחול, מי בא איתי?
פורסם 2005 במאי 1720 שנים מה אתה סתם מתחנף.. המסנג'ר יותר חשוב מכל פורום... יאאאאאאאלההההה מה הם חולים בנפש מה זה השטויות האלה, שעות כבר, ובשביל לא לפנות אליהם לתמיכה הטכנית הם שמו הקלטה שהבעיה ידועה והם עובדים על התיקון... אין להם בושה אני אומר לך... כל הספקיות אותו דבר אם הבעיה היתה אצל בזק בינלאומי זה היה נמשך אצלהם חודש וחצי (כמו הפעם שה DNS שלהם היה דפוק)... קיצר אני עובר לחול, מי בא איתי? אין לי בעיה לעבור לחו"ל , אבל המסנג'ר או ספקית אינטרנט זו או אחרת בטח לא יהיו הסיבה לעשות את זה בטח עכשיו גם אין לנו windows update
פורסם 2005 במאי 1720 שנים כל האתרים שקשורים למיקרוסופט (גם האתר הישראלי ) לא עובדים כבר מהבוקרבשירות לקוחות שלהם יש תקליט שאומר שיש תקלה והם עובדים על לתקן אותהבאמת אכלתי קצת סרטים על המחשב שלי בגלל זהחשבתי שכבר איזה פורץ אנטי מיקרוספוט חיבל לי במחשב או משהו
פורסם 2005 במאי 1720 שנים גם לי היתה בעיה להיכנס לאתר מיקרוסופט לפני שעה וחצי, אבל נכון לעכשיו התקלה סודרה
פורסם 2005 במאי 1720 שנים זה לא היה מהיר בכלל זה לקח כמה שעות עד שתיקנו.. ויש סוף סוף התייחסות גם ב YNET השמועות אומרות ששרתי ברק הוכנסו לרשימה השחורה של MS בגלל דואר זבל בכמות אדירה שהם לא חסמו משום מה... ואז מי נדפק ? לא הספאמרים הבני &^%$^&$) אלא אנחנו, הלקוחות שמשלמים עבור האינטרנט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.