פורסם 2005 במאי 1720 שנים אתמול כשהפעלתי את המחשב עלתה לי כבר על ההתחלה רק בדף הראשון שעולה במחשב הודעת WARNING כזאתי:WARNING:Immediately back-up your hard disk drive.a failure maybe imminent.ואז למטה רשום לי:Press F1 to continue ,DEL to enter SETUPלחצתי F1 וזה מפעיל תמחשב..לא סמתי לב לדברים מוזרים מדי חוץ מהעלייה של הוינדוס עוד במסך הboot screne שזה לקח הרבה הרבה הרבה הרבה מאוד מאוד זמן לעלות וככה בכל הפעלה של המחשב..אבל חוץ מזה לא שמתי לב לשום דבר מוזר מהרגיל.אז אם אפשר בבקשה עזרה ומה זת ההודעה הזאתי?מה מדובר שמה ומה אני צריך לעשות?והאם זה באמת קשור לhard disc?
פורסם 2005 במאי 1720 שנים לפי מה שאני מבין יש בעיה עם ההארד דיסק.... הוא כותב שצריך לגבות הכל מהר... אולי הוא לא מחובר טוב?תפתח את המחשב ותחזק את החיבורים שלו....אם לא זה כנראה ההרדדיסק שלך נפגע או משהו...
פורסם 2005 במאי 1720 שנים מחבר אז הדרך היחידה היא לפתוח תמחשב לבדוק אם הוא מחובר טוב ואם עדיין זה קורא אז ההארד דיסק שלי נידפק?
פורסם 2005 במאי 1720 שנים תשמע אחי אני לא מבין ממש בדברים האלו...חכה לעוד תגובות של אנשים פה שמבינים הרבה יותר ... אני ככה בסך הכל פירשתי את ההודעה לעיברית...
פורסם 2005 במאי 1720 שנים זאת התראה של מערכת ה-SMART, לפי הנסיון שלי זאת מערכת אמינה למדי ככה שהייתי מציע לך לגבות את החומר החשוב על ה-HD.אפשרי להמשיך להשתמש בדיסק, אבל אל תסמוך עליו לגבי חומר חשוב.
פורסם 2005 במאי 1720 שנים מחבר אבל למה זה הופיע פתאום?חייבת להיות סיבה..ואיך אני מעיף את זה זה מעצבן שצריך ללחוץ F1 כל פעם..
פורסם 2005 במאי 1720 שנים זה הופיע פתאום בגלל שהדיסק כשל באחד מהפרמטרים שתוכנת ה-SMART בביוס מנטרת.אתה יכול לבטל את זה ע"י ביטול אופצית ה-SMART בביוס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.