עבור לתוכן

PS3 נחשף

Featured Replies

• תגובות 41
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

או שהוא טועה:

http://hardocp.com/article.html?art=NzY4LDU=

(Update 05/13/05) I have had a couple of readers that commented on Microsoft stating that the Xbox 360 was water cooled. While this might be technically true, it carries a very heavy marketing spin in order to glom onto an enthusiast technology. To be succinct, the Xbox 360 is not water cooled in the way we, meaning just about every computer hardware enthusiast on the planet, tend to think of water cooling. The Xbox 360 motherboard we were shown did have a CPU heatsink in place that utilized a heatpipe. Yes, a heatpipe does have liquid in it and some H2O as well, but is usually primarily ammonia. In a heatpipe, the liquid at the hot end vaporizes, and is moved to the cold end of the heatpipe by a pressure differential and convection. Once the heat is transferred to the fins in the cold end, the substance condenses and the process repeats. The CPU cooler we saw on the Xbox 360 processor looked very much like this CPU cooler seen at Plycon except the Xbox 360 cooler was taller than wider and only utilized one copper heatpipe tube.
פורסם

K.O

TeaTime have won the match

פורסם

המעבד שלו פשוט מדהים הוא יכול לפענח עד 12 שידורי hd ומעל 1000 וידאוי רגילים

http://www.anandtech.com/tradeshows/showdoc.aspx?i=2417&p=2

אבל תראו את המשחקים תראו איזה מציאותי

http://www.anandtech.com/tradeshows/showdoc.aspx?i=2417&p=6

תראו את tekken

tekken.jpg

וunreal 3 על 720p (הם אמרו שהמצלמה לא צילמה משהו אבל הדמו היה מדהים)

ue3-2.jpg

פורסם

שום דבר מיוחד של סוני, מנוע האנריל 3 זמין גם לאקס בוקס 2 באותה מידה

פורסם

אם שניהם יכולים לעבד את זה אז סבבה אבל העיקרון הוא שהגרפיקה נראת כל כך מציאותית תחשבו לפני 10 שנים היתה הגרפיה המרובעת של hl דבר מדהים

והנה gt

gtsmall2.jpg

פורסם

אגב התמונות ניראות קצת מטושטשות כי זה צילום של מצגת

פורסם

הטרייל של קילזון 2 זה הדבר הכי מדהים שראיתי ברשת לאחרונה!

אני כ''כ משיג את הקונסולה הזו + איזה LCD רחב עם HD.

פורסם

שיחקת בקיל זון הראשון? הוא היה משחק ממש גרוע..

היילו 3- זה הולך להיות ה-דבר

פורסם

אני לא הולך לקנות אף קונסולה עד שיתחילו לצאת צ'יפים ( בעיקר בגלל המדיה סנטר )

מבחינת חומרה , בשנים הראשונות לא נראה לי יהיה כזה הבדל בין הגרפיקה של שתי הקונסולות .....

יהיה מעניין :xyxthumbs:

פורסם

לפס3 אין שתי כרטיסי מסך של 6800u... יהיה לו כרטיס חדש של navidia שאומרים שהוא יותר חזק משתי 6800u.

וכן יש לו ram 512 :

Memory 256MB XDR Main RAM @3.2GHz 256MB GDDR3 VRAM @700MHz

לפיט גיימספוט זה אומר שיהיה לו 256 mb זיכרות XDR ו- 256 mb זיכרות gddr3, אין לי מושג מה זה אומר אבל ביחד זה 512.

הסל עושה 218 ג'יגה פלופים בשניה והמעבד של ה- xbox360 עושה 115.

הפס 3 יהיה כנראה יותר חזק אבל לא יודעים בינתיים כמה וגם אין מספיק מידע על כרטיסי המסך של שתי הקונסולות ( אני מנחש שההבדל בין הקונסולות יהיה כמו בין ה- xbox לפס2 רק שהפעם זה לטובת הפס).

זה לא כזה משנה כי ההבדל לא יהיה גדול מדי ואנשים יקנו את הקונסולה לפי המשחקים שיצאו לה (כמו בפס2 שמכרה הרבה הרבה יותר מהאקס בוקס).

ולפי מה שנראה לפס2 כרגע יש כותרים יותר טובים בזמן היציאה (בטח איזה חצי שנה אחרי הבוקס אבל סוני יודעים לפתח ציפיות טוב כמו שעשו בתקופת הדרימקאסט):

Devil May Cry 4

Metal Gear Solid 4

Tekken 6

I-8 (מהיוצרים של ראצ'ט אנד קלאנק)

Heavenly Sword שנראה מטורף

וכותר GTA חדש שיצא יחד עם הפס3

ביל גייטס אמר שהוא יוציא את Halo 3 בתאריך היציאה של הפס3 אבל לא נראה לי שהאלו 3 יכול להתמודד עם GTA חדש (מבחינת מספר אנשים שקונים את המשחקים).

הפיינל פנטסי שיצא ל- xbox הוא מסדרת crystal chronicles וזו לא הסדרה הראשית ( הסדרה הזאת בכלל לא טובה, יצא משחק אחד לגיימקיוב והוא נראה ממש ממוצע).

למרות הטריילר של פיינל פנטסי 7, לא יהיה רימייק לפס3 והסרט רק נועד להראות את היכולות של הפס3 בזמן אמת אבל באייג'יאן הדגישו שכן יהיה משחק פיינל פנטסי שיצא לפס3 וזה נראה לי עוד יתרון עצום לטובת הפס3.

אה ועוד משהו... אין סיכוי שהסרטון של קילזון 2 לפס3 הוא בזמן אמת,פשוט אין סיכוי. יש באינטרנט מלא השארות ואפשר לראות שזה יפה מדי בשביל משחק בדור הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים