עבור לתוכן

בעיה בגרסה החדשה של הפיירפוקס ממש מעצבנת....

Featured Replies

פורסם

אני כבר מגיב חודשיים בלי סמיילי :-\

פורסם

למה להביא לינקים למשהו מלפני יותר מחצי שנה (בכלל היה FIREFOX 1.0 אז ?)....

אני עוד לא עדכנתי ל 1.0.4 פשוט כי אני מחכה לגרסא החדשה של MOOX שמשום מה עוד לא יצאה.. ככה שאני לא יודע להגיד האם זה קשור או לא..

MOOX?

פורסם

אין קשר לפיירוואל

לפי דעתי זה בעיה אצל המפתחים

פורסם

:hi::yelclap::hat::silly:

עובד לי מעולה עם כל התוספים שיש לי... טוב יצא עכשיו MOOX 1.0.4, אני הולך להתקין ולראות אם יש בעיה...

http://www.moox.ws/tech/mozilla/firefox.htm

זה MOOX, בגדול, גרסאות מקומפלות עם כמה שיפורים ואופטימיזציות ספציפיות למעבדים שונים..

עדכון

:hat::silly::hat::hi::yelclap::xyxthumbs:

אני משתמש ב MOOX 1.0.4, בתיבת עריכה אני לוחץ על הסמיילים, והם מופיעים בלי בעיה... נסו למחוק את הפרופיל אולי?

פורסם

דרך אגב מישהו יודע איפה הדפדפן שומר את המועדפים ? שאני אוכל לגבות אותם ?

פורסם

הוא שומר את זה, כמו כל ההגדרות שלך ב PROFILE שלך:

C:\Documents and Settings\<USER NAME>\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\<SOMETHING>.default\bookmarks.html

מומלץ לגבות את ה PROFILE בכללי בכלל.. לפעמים יש תקלות והוא נהרס...

פורסם
  • מחבר

יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששהשששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש

שששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ע - ו - ב - ד !-!-!

סןף סוף!! :bigglasses: :biggrinangelA: :biggthumpup: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper:

יווווווווווווואאההההההההה! :yelclap: :yelclap: :yelclap: ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ועוד כמה סמיילי על הדרך

O0 O0 O0

ואיך אפשר בלי כמה שמנמנים...... ;D ;D ;D

:funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :beerchug: :beerchug: :anim-jjd: :anim-jjd: :anim-jjd: :anim-jjd: :anim-jjd: :anim-jjd: :anim-jjd:

פורסם

תרגע, בן אנוש.. ותסביר מה עשית כדי שהסמיילים המחורבנים יפעלו...

פורסם
  • מחבר

אוקיי........אני פשוט מאושר סוף סוף שזה עובד........אין יותר אקספלורר !

טוב אז מחקתי תגירסה שהייתה מותקנת לי במחשב והלכתי לפרופיל של הפיירפוקס (עיין ערך ICE BRACK למעלה) מחקתי אותו לגמריי.......התקנתי מחדש ואז ההתקנה שאלה אותי אם אני רוצה לפתוח פרופיל חדש או להשאיר את הפרופיל על הדיפולט.....אז פתחתי חדש ווו....וואאלה עובד חלק..........אין על הפיירפוקס! :xyxthumbs:

בהצלחה!

פורסם

מרבית הבעיות שיש לאנשים נובעות מהגדרות לא טובות שהם שמו..

פורסם

אבל אני לא רוצה למחוק את המועדפים שלי... אם אני מוחק פרופיל גם המועדפים נמחקים ?

פורסם

תנסה לעקוב אחרי הצעדים פה:

http://www.moox.ws/forum/viewtopic.php?t=229

זה אמור לגבות את עיקרי הקונפיגורציה שלך.. אם אתה רוצה להיות בטוח, אתה יכול לשמור שם רק דברים כמו הקובץ של המועדפים וכו'...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים