פורסם 2005 במאי 1620 שנים Enc0derCome Back!!!!!!!!! :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( ??? ??? :-[ :-\ :-\ :'(
פורסם 2005 במאי 1620 שנים אני דווקא תומך בשינוי הניק. הניק הקודם היה מאיים כזה... לא יודע למה אבל ממש לא סבלתי אותך בגללו פתאום אתה נראה לי נחמד כזה
פורסם 2005 במאי 1620 שנים oh cmon נו מה, אתה לומד מרוקי עכשיו? הענקודר היה, הענקודר הווה, והענקודר יהיה! עוד מעט תתחיל גם לכפור בערנב, ואז לך תדע מה יקרה!! :-X
פורסם 2005 במאי 1620 שנים פשששש, כל הכבוד עומרי! בסוף קיבלת את מה שרצית אני רואה, גם ניק מקורי וגם בעל משמעות אפלה משו.
פורסם 2005 במאי 1620 שנים אני כמו העם מציע שתחזור ל Enc0der.נראה הרבה יותר יפה, נשמע הרבה יותר יפה, כמו שאמרו זה מעיין "מטריקס" כזה, הפירוש של הניק מתאים לתפקיד והניק יותר רציני ומרמז על אדם איכותי מאחוריו.כמו שבנות לא משנות שמות משפחה שהתפרסמו איתם ככה אתה אל תשנה כינוי, מבחינה מסחרית כמובן.אם אתה רוצה להחליף חתימה תחליף חתימה, רוצה לשים שפן סלעים שים שפן סלעים, BUT DONT CHANGE THE NICK, JUST DONT
פורסם 2005 במאי 1620 שנים בעע ספאם טהור, ואתה באמת חושב שזה מעניין אותנו? נו באמת, עם משהוא אחר היה פותח תראד כזה הייתה נועל או לועג לא.... ! :bash: :bash: :bash: :bash:
פורסם 2005 במאי 1620 שנים בעע ספאם טהור' date=' ואתה באמת חושב שזה מעניין אותנו? נו באמת, עם משהוא אחר היה פותח תראד כזה הייתה נועל או לועג לא.... ! :bash: :bash: :bash: :bash: [/quote'] ראסמי, יש פה כמה אנשים חכמים אני רואה.
פורסם 2005 במאי 1620 שנים ראיתם איזה אפליה?... זה הכל בגלל שאתם שחורים.בכל מקרה, יוחזר ה-Enc0der לאלתר!!!
פורסם 2005 במאי 1620 שנים הניק הקודם היה מאיים כזה... לא יודע למה אבל ממש לא סבלתי אותך בגללו פתאום אתה נראה לי נחמד כזה שנה את הניק בחזרה ומהר...
פורסם 2005 במאי 1620 שנים yet, so true... בעע ספאם טהור ...בלה בלה... ...and the sanctimonious award goes to
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.