פורסם 2005 במאי 1520 שנים יש לי מעבד אינטל פרסקוט 3 גיגה אני צריך מאורר שקט למעבדוספק כוח שמתאיםשקטים ככל האפשראם אפשר המלצות ספציפיות ואפילו קישור לחנות אינטרנטתודה
פורסם 2005 במאי 1520 שנים ואיי...זה מה שבדיוק באתי לתת לו...זה אמור להספיק...אבל איזה לוח יש לך??.שלא יהיה בעיות עם הקירור...
פורסם 2005 במאי 1520 שנים דווקא לפרסקוט לא הייתי רץ לזלמן...אולי להתפשר טיפה על רעש ולקנות איזה TR + מאוורר...?
פורסם 2005 במאי 1520 שנים שקט שקט אבל במחיר אפשר לקבל יותר ביצועים... אני בעקרון שואל ואומר) לא כדאי לו ללכת לכוון איזה TR חמוד מנחושת(שיעמוד בתצקיב) + מאורר 80/92 שקט אך לא חלש... לא יתן לו ביצועים טובים יותר עם המעבד שלו שכזכור משמש גם כתנור...?
פורסם 2005 במאי 1520 שנים אין סיבה לקחת גוף קירור של THERMALRIGHT לא לצורך OCאין גם סיבה שה"תנור" שלו יעבור את ה50 מעלות במאמץ עם הזלמן
פורסם 2005 במאי 1520 שנים וזה עדיין לא קצת...:\תראה אם באותו המחיר הוא יכול לקנות TR + מאורר שיתן לו ביצועים טובים יותר והבדל ברעש שהוא לא יבחין בו למה לא?
פורסם 2005 במאי 1520 שנים זה גם לא הרבה (סביר להניח שיהיה גם פחות)אם כל הפרסקוטים בעולם מסתדרים עם סטוק, הזלמן הוא מעל ומעבר בשבילוחוץ מזה, באותו המחיר אתה לא יכול למצוא TR+מאוורר שיתנו יותר ביצועים ורעש זהה
פורסם 2005 במאי 1620 שנים מחבר אני לא צריך ביצועיםהמחשב לא הולך לעבוד קשה מידימה שחשוב זה שקט שקט שקט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.