עבור לתוכן

לא מצליח להתקין לינוקס ב3 גירסאות , מה הבעיה ?. [2] o/c נעשה

Featured Replies

פורסם

הורדתי לינוקס red had 7.2 , צרבתי אותו , עשיתי ריסט .

הדיסק חל לעשות boot ונתן לי את האפשרויות לחצתי על מקש ה enter נהיה מסך שחור ולא עבד .

הוארדתי מנדרק 8.2 וגם הוא מתן לי מסך שחור , אותו דבר עם גירסה אחרת שר red hat .

מה מקור הבעיה ? הצורב , הלוח אם ?

הת'רד הקודם עשה בעיות לכן פתחתי דיון חדש .

יש אפשרות שאני אעשה Boot ללינוקס מ hd ?

כלומר שהוא יחפש את הקובץ ב Hd שלי .

פורסם

ענן לך שהבעיה אצלך, למה להתעקש לעצבן? פעם הבאה ת'רדים כאלו ינעלו.

פורסם

בדקת אם אין לך בעיה בכונן ?

ניסית לאתחל בכונן הזה מדיסק מקורי של חלונות ?

:bash:

פורסם
  • מחבר

כן התקנתי xp לפני יומיים .

פורסם

אוקי עכשיו נשאלת השאלה האם בדקת את הדיסק הספציפי הנ"ל (של לינוקס) במחשב שונה משלך ?

פורסם
  • מחבר

אבא שלי צועק עלי בגלל שפעם שעברה הלינוקס עשה מלא בעיות .

הורדתי לינוקס חדש של suse צרבתי על cd-rw והתחלתי את המחשב , התחיל לעלות עשה loding kernel ואז מסך שחור ....

באסה !!

פורסם

אתה מסרב לענות בפשטות לשאלות ששואלים אותך, לכן אל תתפלא שלא רוצים לעזור לך..

בכל אופן אני משער כי אתה לא מציין את זה בבירור שהבעיה היא לא בדיסק ספציפי שכן אתה טוען שניסית יותר מדיסק אחד, לכן אם כך הדבר אין ספק שהבעיה היא לא בכונן ולא בסידי אלא בחומרה אחרת במחשב.

חוץ מלהציע לך לנסות ולהתקין את לינוקס עם חומרה בסיסית ולראות אם הבעיה מסתדרת אני לא יכול להציע לך פתרון אחר הנראה לעין.

BTW חומרה בסיסית זה אומר לוח מעבד זיכרון וכרטיס מסך בלבד !!, כמובן שגם הרד דיסק כלול פה אבל אם אתה משתמש בכרטיס IDE לחיבור הדיסק הקשיח (כמוני ;D) שזה מאוד לא סביר גם אותו תנתק בבדיקה הזאת.

פורסם

קראת את מדריך ההתקנה באתר של redhat\suse

?

אולי אתה צריך להפעיל את ההתקנה בrunlevel אחר.. לדוגמה ממשק טקסטואלי..

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לתת לי לינק למדריך ?

עוד דבר אחד , הסברתי לך שלאבא שלי די נמאס לתקן את המחשב שלי כל פעם שאני מחבל בו... או מתקין לינוקס (זה היה על המחשב הישן ) ואני לא ממש טוב בהרכבת חומרה , אני יודע לחבר את הכ.קול , מסך , רשת וכו..... אבל פה גובל הידע שלי .

אני אנסה להריץ את זה על המחשב של אבא שלי ואחי לראות אם זה עובר את שלב ההתקנה הראשוני .

כבר ציינתי שלינוקס שצרבתי לפני כמה חודשים (מנדרייק 7.2 ) עובד ולא עושה בעיות לכן בעית החומרה לדעתי היא לא ממש רלוונטית

פורסם
  • מחבר

עשיתי עכשיו בדיקה , לינוקס של suse שלא עולה אצלי עולה אצל המחשב שלי אבא שלי , אז כנראה טעיתי זאת בעיית חומרה....

מהי לדעתכם בעיית החומרה .

תסתכלו במפרט .

לא רשום שם שיש לי צורב של ימאהה 40*10*16 וcd-rom של samsung * 50 .

אני לגמרי מבולבל , למה זה לא עולה במחשב שלי ולינוקס ישן כן....

פורסם

אני לא מתמצא בבעיות חומרה כי אני לא מכיר הרבה רכיבים חדשים, ובטח שלא בתאימות שלהם ללינוקס.

אני משער שלא צריכה להיות בעיה רצינית עם החומרה כי לינוקס אמור לתמוך ברוב החומרה החדשה שקימת בשוק.

מעבר לכך המסקנה ההכרחית פה היא שאכן יש לך בעיה עם חומרה, ויתכן שזה בעיה שנגרמת בגלל תצורה לא נכונה ואולי אפשר לפתור את הבעיה.

תגיד בהתקנה של לינוקס שעבדה אצלך החומרה היתה זהה למה שיש לך עכשיו ?

פורסם
  • מחבר

הלינוקס הקודם היה על המחשב הישן ( p3 ) והחומרה די שונה (כרטיס רשת o/b שהוא שונה ועושה לי בעיות , כנראה התקלקל ) , הלינוקס שהתקנתי על המחשב הישן 7.2 משום מה עובד גם בזה , לכן הבעיה היא מאוד מוזרה .

פורסם
  • מחבר

אוקיי לאחר שדיברתי עם בני באיציק עלינו על כמה בעיות אפשרויות :

א) יכולה להיות בעיה עם הקרנל עם ה p4 החדש .

ב) המעבד שלי עבר o/c ( מה שלדעתי היה ברור ::) )

ג) כרטיס רשת פגום o/b אולי גרם לכן .

פורסם

בנוסף ראוי לציין ששלב התקיעה שלו היה לאחר העלאת הקרנל בערך כשהוא מסיים להעלות אותו..

נראה לי שצריך אבחון מסוג כולשהו כדי להצליח לסדר את הבעיה.

פורסם

תכנס לאתר של suse\redhat ותקרא את מדריך ההתקנה שנמצא בתוך הdocumantation

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים