עבור לתוכן

עזרה ברכישת צורב DVD

Featured Replies

פורסם

שלום רב...

אני מעוניין לרכוש כונן DVD-R ברגעים הממש ממש קרובים - בעיקר משום שאני מרגיש דיי מוגבל עם הנפחים הקטנים שמציע ה - CD-R הסטנדרטי שלי.

אני פונה אליכם משום שאין לו ידע ולא הידע הבסיסי ביותר כדאי לבצע רכישה מוצלחת של כונן מסוג זה.

המליצו לי בכמה אתרים כונן תומך DUAL LAYER , אז אשמח לדעת מה זה אומר ובמה זה מתבטא...

שאלות נוספות הן :

האם הכונן DVD-R יודע לקרוא סרטי DVD ?

האם הוא יודע לקרוא CD "רגילים" ?

האם הוא יכול לצרוב CD "רגילים" ?

מה הפרמטרים הנ"ל מציינים ומה ההבדל בין המינוס לפלוס :

DVD-R: 8X

DVD+R: 16X

DVD-RW: 4X

DVD+RW: 4X

DVD+R DL: 2.4X

DVD-RAM: 5X

אשמח להמלצות רציניות לגבי כוננים,

אני זקוק לכונן סטנדרטי, אני משתמש רגיל (צורב לעיתים)

שאלה נוספת ואחרונה היא :

איך הצורב הנ"ל ?

LG DVD-R/RW+-R/RW GSA4163B 16x8x24x16x32

וקישורון אליו :

http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6203

פורסם

הצורבים של LG נחשבים לצורבים טובים, אבל אני לא מכיר את הדגם שציינת.

מומלץ לקנות את NEC ND-3520 או לחכות קצת ל-NEC ND-3540.

מדיות Dual Layer הן מדיות מאוד יקרות של 8.5GB שקרוב לוודאי שלא תשתמש בהן בעתיד הקרוב.

צורב DVD-RW יודע לקרוא ולצרוב סרטי DVD, כמו גם דיסקים רגילים.

DVD-R היא מדיה DVD רגילה של 4.7GB.

DVD-RW היא מדיה DVD שניתנת לשכתוב (כתיבה ומחיקה) בערך 1000 פעמים.

DVD+R DL היא מדיה Double-Layer (הצורבים של LG ו-NEC תומכים בה).

DVD-RAM היא מדיה DVD מאוד יקרה שניתנת לשכתוב כמו דיסק קשיח (הצורבים של LG תומך בה, הצורבים של NEC לא תומכים בה). אין ממש צורך במדיה הזו למשתמש הממוצע והשימוש בה הולך ופוחת.

צורב DVD טוב עם שנתיים אחריות אמור לעלות כ-300 ש"ח.

פורסם

RareAvi

הצורב שהציעו לך הוא מצויין

הוא תומך ב DL וכמו כן תומך ב DVD RAM ..

פורסם

מאחר וכבר פתחו פה דיון בנושא .. אז :

אני רוצה לקנות צורב DVD אבל אני מתלבט בין NEC ל SONY ו NEC ...

בגלל המהירויות ..

איזה הכי עדיף ? כי כולם עולים בערך 350 ... ואם אין צורב בDL אז ראיתי צורב של LG ב250 ...

אבל שוב .. המהירויות שלהם שונות אז רציתי לדעת אם כדאי לחכות, אם יש בכלל בשביל מה לחכות, או שאני יכול לקנות צורב עכשיו בראש שקט בידיעה שלא יצא איזה צורב חדש עוד חודש והמחירים ירדו או משהו כזה ...

פורסם

לך על ה LG האחרון או על ה NEC האחרון...סוני ממש לא!...חפש מקום עם שנתיים אחריות.

פורסם

צריך להגיע בקרוב צורב NEC ND-3540. במידה ולא בוער לך לקנות צורב עכשיו, אז אתה יכול לחכות לו כמה שבועות. אבל, אתה יכול בהחלט להסתפק ב-NEC ND-3520. אני משתמש ב-NEC ND-3500 והמהירויות שלו בהחלט מספקות ביותר.

אם אתה לא מעוניין ב-NEC, אז אתה יכול לקנות את הדגם החדש של LG. אני לא מכיר את הדגמים שלהם, אבל יש להם צורבים טובים.

בניגוד לצורבים של NEC, הצורבים של LG מאפשרים צריבה במדיות DVD-RAM, אבל סביר מאוד להניח שלא תזדקק למדיות האלה.

כפי ש-x-dude אמר, תתעקש לקבל שנתיים אחריות. אם מציעים לך רק שנה אחריות, אז תקנה במקום אחר.

פורסם

אוקי תודה ..

שנתיים אחריות ולא סוני ! :)

תודה ...

אני אחכה כמה שבועות, לא בוער ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים