עבור לתוכן

הודעת שגיאה שעולה במלא תוכניות (אולי קשור לזיכרון הווירטואלי ??)

Featured Replies

פורסם

8787874db.jpg

כמה צריך להגדיר בזיכרון הווירטואלי ???

פורסם

::) ::) ::)

אין קשר :D

תריץ MEMTEST (אפשר להוריד במדור ההורדות שלנו){לראות אם הזיכרונות שלך תקינים} והאם התקנת תוכנה בימים האחרונים שזה התחיל לקרות?

פורסם
  • מחבר

אחי לא מצאתי שם MEMTEST

אתה יכול להביא לי קישור

פורסם
  • מחבר

כן אחי אבל אמרת שזה במדור ההורדות אז חשבתי שיש פה באתר

פורסם

הבעיה הזאת לא קשורה לזיכרון ... יש לי את אות הבעיה כבר כמה חדושים ועדיין לא מצאתי פיתרון ... לפי בדיקות שלי בכל מיני אתרים ופורומים תחת חיפושים בגוגל זה משהו שקשור לוינדוס ולא לזיכרון או לכרטיס מסך , בכל הדיונים שבדקתי לאף אחד לא היה תשובה

פורסם

זה קשור לרשומות פגומות ברג'יסטרי בודאות כאשר ערכתי כמה פקודות שם בטעות מחקתי רשומה כלשהי (אין לי שמץ איזה לא ממש שמתי לב) ומאז מדיי פעם מופיעה השגיאה הזאת למזלי זה רק באקספלורר (לא של האינטרנט) והוא מאתחל את עצמו כל פעם

פורסם

אתה יכול לאתר את הבעיה ?

פורסם

הבעיה הזאת  לא קשורה לזיכרון ... יש לי את אות הבעיה כבר כמה חדושים ועדיין לא מצאתי פיתרון ... לפי בדיקות שלי בכל מיני אתרים ופורומים תחת חיפושים בגוגל  זה משהו שקשור לוינדוס ולא לזיכרון או לכרטיס מסך , בכל הדיונים שבדקתי לאף אחד לא היה תשובה

גם לי יש את זה,קורה מידי פעם בהפעלה של משחק,או משהו,זה בא באופן רנדומלי..אבל ממש לעיתים רחוקות,לא הרבה.

ואין לי בעיה בזיכרון..משהו בווינדוס כנראה

פורסם

אצלי זה דווקא לא רנדומלי ... ההפך יש תוכניות שלא רצות לי בכלל , ישר שאני מפעיל אותם או איזה משהו בהם מופיעה לי ההודעה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים