פורסם 2005 במאי 1420 שנים : : : אין קשר תריץ MEMTEST (אפשר להוריד במדור ההורדות שלנו){לראות אם הזיכרונות שלך תקינים} והאם התקנת תוכנה בימים האחרונים שזה התחיל לקרות?
פורסם 2005 במאי 1720 שנים איך לא מצאת?זה הראשון בגוגלhttp://www.memtest.org/download/1.55.1/memtest86+-1.55.1.floppy.zip
פורסם 2005 במאי 1820 שנים הבעיה הזאת לא קשורה לזיכרון ... יש לי את אות הבעיה כבר כמה חדושים ועדיין לא מצאתי פיתרון ... לפי בדיקות שלי בכל מיני אתרים ופורומים תחת חיפושים בגוגל זה משהו שקשור לוינדוס ולא לזיכרון או לכרטיס מסך , בכל הדיונים שבדקתי לאף אחד לא היה תשובה
פורסם 2005 במאי 1820 שנים זה קשור לרשומות פגומות ברג'יסטרי בודאות כאשר ערכתי כמה פקודות שם בטעות מחקתי רשומה כלשהי (אין לי שמץ איזה לא ממש שמתי לב) ומאז מדיי פעם מופיעה השגיאה הזאת למזלי זה רק באקספלורר (לא של האינטרנט) והוא מאתחל את עצמו כל פעם
פורסם 2005 במאי 1820 שנים הבעיה הזאת לא קשורה לזיכרון ... יש לי את אות הבעיה כבר כמה חדושים ועדיין לא מצאתי פיתרון ... לפי בדיקות שלי בכל מיני אתרים ופורומים תחת חיפושים בגוגל זה משהו שקשור לוינדוס ולא לזיכרון או לכרטיס מסך , בכל הדיונים שבדקתי לאף אחד לא היה תשובהגם לי יש את זה,קורה מידי פעם בהפעלה של משחק,או משהו,זה בא באופן רנדומלי..אבל ממש לעיתים רחוקות,לא הרבה.ואין לי בעיה בזיכרון..משהו בווינדוס כנראה
פורסם 2005 במאי 1820 שנים אצלי זה דווקא לא רנדומלי ... ההפך יש תוכניות שלא רצות לי בכלל , ישר שאני מפעיל אותם או איזה משהו בהם מופיעה לי ההודעה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.