עבור לתוכן

השוואת לוחות ל 939

Featured Replies

פורסם

טנקס דוד

פורסם

לא סתם החברות הכי איכותיות מנצחות

פורסם

מעניין מאוד. האם WINFAST זה בעצם FOXCONN?

פורסם

לא חסרים קצת לוחות של GIGABYTE ?

פורסם

הלוח של dfi לא ניצח אפילו פעם אחת זה אומר משהו?

הלוח של אביט נראה מרשים מאוד..

פורסם

רק Tom's יכולים לבדוק לוחות בלי להקדיש אפילו מילה לאוברקלוקינג

פורסם

הם דווקא הקדישו בסיכום

At the end of day, two motherboards receive our recommendation: both the Abit Fatal1ty AN8 and MSI K8N Neo4 Platinum Edition offer well-appointed and flexible boards based on top-grade components. These units shine above all through their range of functions and overclocking abilities - the wealth of experience of both manufacturers in the enthusiast market is obvious.

לך תבין אותם :nixweiss:

פורסם

מעניין מאוד. האם WINFAST זה בעצם FOXCONN?

של לידטק.

הלוח של dfi לא ניצח אפילו פעם אחת זה אומר משהו?

הלוח של אביט נראה מרשים מאוד..

9391kt.jpg

ההשוואה הזאת מראה כמה ההפרשים אפסיין בין לוח ללוח אבל אם היה לי התלבטות בין לוחות אלה אז הייתי מתלבט בין ה-DFI, האביט וה-MSI.

ודוגרי, טום יצאו מפגרים שהם רשמו שהאביט וה-MSI הטובים ביותר לאוברקלוק :kopfpatsch: לא נראה לי שהם מודעים ליכולת של ה-DFI :screwy:

פורסם

WinFast הוא מותג של Foxconn

גם Leadtek משתמשים בשם המותג הזה

ייתכן ושתי החברות קשורות זו לזו, אבל לא ידוע לי על כך - Foxconn שימשו (וכנראה עדיין) כקבלן ייצור OEM של לא מעט חברות.

פורסם

בגדול כמעט בכל הבנצ'מרקים כל הלוחות הראו אותו יכולות.. ההפרשים בחלק מהמשחקים היום קטנים מFPS אחת..

אם היו גם נסיונות בOC בכל הלוחות, התמונה הייתה נראית אחרת.

פורסם

לכל מי שאמר שהDFI לא נראה טוב בביקורת צודק

הלוח הוא לוח רגיל , מה שמיחד אותו שהוא תותח לOC מכיוון שהוא נותן כמות מטורפת של מתח

כל הלוחות אותו דבר כמעט כשהם מופעלים על סטוק

הביקורת הזאת רק גרמה לי לעוד ספקות (בנוסף לביקורת על BH-5 של טווינמוס)

עדיין אין לי מושג ברור מה לקחת NEO4 או ULTRA-D , אני לא מתכנן OC של מעבר ל 250~260 ב1:1

פורסם

כעקרון היבואנית של כרטיסי מסך leadtek ושל לוחות אם foxconn בארץ היא אותה יבואנית : life computers שיושבים באזור תעשיה רעננה

אז יש מצב שהם קשורים ואולי אחת היא חברת בת של השנייה או משהו בסגנון...

פורסם

gigabyte לא העבירו את התשלום פירסום החודשי לטום הטחון :P?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים