עבור לתוכן

מה ההבדל בין ה-3000+ ל-3200+?

Featured Replies

פורסם

יש בין שני המעבדים כ-300 ש"ח הבדל...האם זה שווה את המחיר? ואיזו ליבה יש למעבדים הנמכרים בארץ? מתי יגיעו VENICE?

תודה על העזרה...

פורסם

הבדל לא כזה משמעותי של 200 מגה הרץ...........עדיף ךקנות את ה3000 יותר משתלם.....הווניס הגיע לארץ (לכמה חנויות בודדות....) אבל המחירים כיום לא משתלמים.....אם תחכה עוד טיפה אז לכל החנויות יהיה ווניס והמחירים ירדו משמעותית :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

במה הווניס כ"כ יותר טוב? הוא מסוגל לשמור על 400MHZ עם 3 סטיקים של זכרון..? וכמה המחירים כיום ועוד כמה אני אצטרך לחכות?

פורסם

ההבדל הוא 200 מגה הרץ שלא ממש מורגשים במשחקים ובדברים אחרים.

אתה תרגיש את ההבדלים אך ורק בבנצ'מרקים, לדעתי לא שווה את ה-300 שח שאותה אפשר להשקיע בדברים הרבה יותר חיוניים.

הליבה שיש להם היא winchester, ווניס יש כרגע בנועה אבל המחיר לא משתלם ויש רק שנה אחריות.

פורסם

אתם שוכחים שהווניס כרגע בארץ הוא רק להזמנות עתידיות ורק 3500+

וכן הווניס יוכל לעבוד עם 3 סטיקים של זכרון וגם 4 סטיקים על 400MHz

פורסם

במה הווניס כ"כ יותר טוב? הוא מסוגל לשמור על 400MHZ עם 3 סטיקים של זכרון..? וכמה המחירים כיום ועוד כמה אני אצטרך לחכות?

זה יותר נכון 4 סטיקים.......

וגם יש לך SSE3

פורסם

נראה לי VENICE מתחמם פחות מWINCHESTER

לגבי השאלה שלך על 3000+ ו3200+: אם אתה עושה OC ורוצה להישאר ב 1:1 עם זכרונות (נגיש שיש לך זכרונות 3500 או יותר) אז עדיף 3200+

פורסם

נראה לי VENICE מתחמם פחות מWINCHESTER

שניהם מתוכננים לצריכת חשמל של 67W מקסימלית ככה שלא אמור להיות ביניהם הבדל בטמפ'

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין כ"כ ב-OC ואני לא מאמין שאני אעשה OC לפחות בשנה הראשונה,אבל אני מתכוון גם לקחת לוח אם GIGABYTE K8NF איך הוא יעבוד עם OC? וזכרות ADATA?

פורסם

הלוח והזכרונות( A-DATA 400MHZ נכון?) לא בדיוק לOC.

פורסם
  • מחבר

וה-TwinMos האלו-Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory והלוח הזה- MSI K8N Neo4-F nVIDIA nForce4 Socket 939

פורסם

הם עדיפים

(בכל מקרה לדעתי OC קל תוכל לעשות גם עם לוח GIGABYTE וזכרונות A-DATA)

למשהו יותר רציני עדיף -לוח DFI וזכרונות SPEED PREMUM של TWINMOS (קטגוריה אחרת מבחינת המחיר :-\)

פורסם

הלוח והזכרונות( A-DATA 400MHZ נכון?) לא בדיוק לOC.

לא לזלזל ה ADATA 400MHZ ב OC עומדים ב 270 , ואני אפילו מכיר מישהו שהגיע איתם ל 280 בלי בעיה

הם זיכרונות טובים לאוברקלוקרים מתחילים

פורסם

לא לזלזל ה ADATA 400MHZ ב OC עומדים ב 270 , ואני אפילו מכיר מישהו שהגיע איתם ל 280 בלי בעיה

הם זיכרונות טובים לאוברקלוקרים מתחילים

(בכל מקרה לדעתי OC קל תוכל לעשות גם עם לוח GIGABYTE וזכרונות A-DATA)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים