עבור לתוכן

אשמח להמלצות למסך LCD 17 עד 1800ש"ח

Featured Replies

פורסם

עקב בניית מפרט אשמח להמלצות למסך LCD 17 עד 1800ש"ח.

פורסם

לאיזה מטרות???

עם חיבור DVI??

יש משהו מעודף??.משהו שאתה רוצה לשים דגש עליו??

נראה לי שהכי טוב זה SAMSUNG 710N...או BenQ FP71G+ שהוא אמור להיות גם טוב

פורסם
  • מחבר

לאיזה מטרות???

עם חיבור DVI??

יש משהו מעודף??.משהו שאתה רוצה לשים דגש עליו??

נראה לי שהכי טוב זה SAMSUNG 710N...או BenQ FP71G+ שהוא אמור להיות גם טוב

עקרונית אני מעדיף עם DVI, לגבי סמסונג, יש לי בעיה עם השמועה הטוענת שהיבואן מחליף רק לאחר 20 פקסלים מתים.

וחשבתי גם לע

BenQ LCD 17" - FP71E PLUS - DVI-D 8ms SILVER & BLACK + SPEAKERS 1,782.84

איך הוא לעומת BenQ FP71G?

השאלה העיקרית היא גם לגבי האחריות. . . וגם אין לי מושג לגבי תדירות פיקסלים מתים במסכים החדשים (קרה לי פעם עם LCD 15 וזו חוויה מעצבנת שלא אאחל לאף אחד)

פורסם

היבואן של סמסונג מחליף אחרי 10 פיקסלים שרופים. תדבר איתם וזה מה שהם יגידו, למרות שבתעודת האחריות כתוב 20. (זה מה שהם אמרו לי).

הסמסונג 710T עולה בערך 1900-1950 והוא טוב מאוד.

ה- LG L1730B עולה בערך 1800 וגם הוא טוב מאוד.

שניהם 12ms עם DVI ושניהם יתאימו למשחקים וסרטים.

אני לא מכיר את המסכים של BenQ, אבל שני אלה טובים מאוד.

אנשים פה בפורום דיברו על דגם של IIYAMA עם 8ms, אבל בלי DVI, שעולה 1800 ומשהו, לא זוכר בדיוק. (הדגם: E430, אבל תשים לב שיש גם מסך עם 16ms ובעל אותו שם דגם). - תריץ חיפוש בפורום לגבי זה ותמצא מספיק מידע.

הכי חשוב, לדעתי, זה להתעקש להתחייבות ל-0 פיקסלים שרופים בעת הקניה. לא טריוויאלי, אבל אם תחפש תמצא חנות שמסכימה לתנאי הזה ותיתן לך לבדוק את המסך כבר בחנות. אישית, כבר כתבתי את זה באיזה 4-5 הודעות לפחות, כנראה יותר, אבל בשביל לחסוך לך את עוגמת הנפש אני אומר את זה שוב (זה הציל אותי מלקבל מסך עם פיקסל אחד אדום, שבטוח היה מעיק עליי מאוד...).

פורסם
  • מחבר

היבואן של סמסונג מחליף אחרי 10 פיקסלים שרופים. תדבר איתם וזה מה שהם יגידו, למרות שבתעודת האחריות כתוב 20. (זה מה שהם אמרו לי).

הסמסונג 710T עולה בערך 1900-1950 והוא טוב מאוד.

ה- LG L1730B עולה בערך 1800 וגם הוא טוב מאוד.

שניהם 12ms עם DVI ושניהם יתאימו למשחקים וסרטים.

אני לא מכיר את המסכים של BenQ, אבל שני אלה טובים מאוד.

אנשים פה בפורום דיברו על דגם של IIYAMA עם 8ms, אבל בלי DVI, שעולה 1800 ומשהו, לא זוכר בדיוק. (הדגם: E430, אבל תשים לב שיש גם מסך עם 16ms ובעל אותו שם דגם). - תריץ חיפוש בפורום לגבי זה ותמצא מספיק מידע.

תודה על ההמלצות :xyxthumbs:

הכי חשוב, לדעתי, זה להתעקש להתחייבות ל-0 פיקסלים שרופים בעת הקניה. לא טריוויאלי, אבל אם תחפש תמצא חנות שמסכימה לתנאי הזה ותיתן לך לבדוק את המסך כבר בחנות. אישית, כבר כתבתי את זה באיזה 4-5 הודעות לפחות, כנראה יותר, אבל בשביל לחסוך לך את עוגמת הנפש אני אומר את זה שוב (זה הציל אותי מלקבל מסך עם פיקסל אחד אדום, שבטוח היה מעיק עליי מאוד...).

תודה, על המאמץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים