פורסם 2005 במאי 1220 שנים יש לי את ה MSI NFORCE 3 Platinum 250GBו 4 ארדיסקים שרק 2 מהם סאטאSATA WD 80GBSATA MAXTOR 160GBעכשיו האם אני יוכל לעשות RAID 0 ? כי אני יודע שבטוח RAID 1 אי אפשר בגלל מגבלות החומרה שצריך שיהיה אותו דבר,תודה
פורסם 2005 במאי 1220 שנים אתה יכול לעשות רייד 0 ואתה יכול גם לבנות מערך בין PATA ל SATA דיסק מפה ודיסק מפה
פורסם 2005 במאי 1220 שנים מחבר יש מצב תעזור לי קצת באיך לעשות את ה SATA ל RAID 0 ?עכשיו הסיכויים שיקרא משהו לא טוב ואני יאבד מידע גבוהים ? כלומר חוץ מכשל חומרה שקרוב לוודאי יקרה רק אחרי הרבה זמן נוספות דברים אחריםהפסקות חשמל וכו' האם אני יאבד מידע באיזה צורה סתם יעלמו קבצים שנמצאים בארדיסק?*אז ב RAID 0 זה לא משנה הגודל והחברה נכון? יהיה לי פשוט את המהירות של שני הארדיסקים ואותו מקום ? והאם אפשר לעשות בוט אם הארדיסקים שנמצאים ברייד?
פורסם 2005 במאי 1320 שנים דבר ראשון כשאתה עושה מערך רייד כל המידע הקיים בדיסקים נמחק!עכשיו אין לי את הלוח שלך ואני לא יודע בדיוק איך זה אצלו, אבל תכנס לביוס בטוח שיש שם את האפשרות
פורסם 2005 במאי 1520 שנים ואתה יכול גם לבנות מערך בין PATA ל SATA דיסק מפה ודיסק מפה אם אתה מתכוון לעשות RAID משני דיסקים עם נפח שונה המחשב יחשב לך את הדיסק הגדול כמו הדיסק הקטן. SATA WD 80GBSATA MAXTOR 160GB מערך הרייד שיצא לך יהיה סה"כ 160GB (הוא יחשב את שניהם כ- 80GB)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.