עבור לתוכן

צריך עזרה.. פירמוט כונן SATA בדוס

Featured Replies

פורסם

יש לי עכשיו ווינדוס XP ואני רוצה לפרמט את כונן c ולהשאיר את D.. הבעיה היא שכאשר אני בדוס אני לא רואה את הכוננים של הדיסק קשיח כי זה דיסק sata .. הורדתי תוכנה של ווסטרן דיגיטל לדוס והיא יכולה רק לפרמט את כל הדיסק קשיח ואין לה אופציה לכונן אחד...

איך אני אמור לעשות את הפורמט? אני יודע איך להתקין את הווינדוס אח"כ עם ה sata הבעיה שלי היא רק הפירמוט של C שבא לפני ההתקנה

תודה רבה לעונים :yelclap:

פיני

פורסם

נראה לי שאפשר לפרמט בהתקנת של הווינדוס(xp)

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח? יש אולי גם דרך אחרת?

פורסם

אחי אני לא בטוח

חכה לתגובות אחרות

פורסם
  • מחבר

טוב אני יחכה.. (רק שיגיעו מהר :P )

תודה בכל מקרה!

פורסם

הכן כן.. בהתקנה של הווינדואס יש אפשרויות פורמט שונות ומגוונות כמו פירמוט FAT32 או פירמוט NTFS וגם אפשרויות לחלק את ההרדיסק לכמה חלקים..

פורסם
  • מחבר

וואלה? איך אף פעם לא שמתי לה לזה? זה רק עם SATA או שזה תמיד? התקנתי עשרות פעמים ווינדוס XP ואף פעם לא ראיתי

פורסם
  • מחבר

שיט יש לי עכשיו עוד בעיה  :s07:

הדלקתי את המחשב עם דיסקט גיבוי (של ווינדוס 98 , היא הכי נוחה לי משום מה) והיא לא מזהה לי את הסידי והצורב גם...

נכנסתי לביוס לבדוק את זה ותראו איך זה נראה -

primery master - wd800jb זה הדיסק הקשיח

primery slave - n/a

secendry master - n/a

third - master - cdrom

third slave - n/a

forth master - dvdrw

forth slave - n/a

בישבילי זה משהו חדש לגמרי.. אף פעם לא התעסקתי עם sata ולאט לאט אני מבין כמה שזה שונה.. מה שנראה לי זה שפשוט הדיסקט גיבוי לא מכיר בדבר הזה של ה third and forth ובגלל זה זה לא עובד.. מה שאני צריך עכשיו זה לינק לאיזה דיסקט או דיסק גיבוי שכן תעלה לי את הכוננים של הסידי.. אם בכללל זאת הבעיה באמת.. תחלס.. תגידו מה אתם חושבים.. תודה!

פורסם

ווינדוס 98 לא תומך בK8 (המחשבים 939,754 של AMD ) וזה לא קשור בכלל לSATA

תקנה את ווינדוס XP ויהיה לך דיסק איתחול

או שתוריד live-CD של לינוקס

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי אותך.. מזה k8? אין לו amd יש לו פנטיום 4.. הדיסק של הווינדוס הוא גם איתחול?

פורסם

אין לי לידי את הדיסק אבל עד כמה שאני זוכר יש אפשר לאתחל ממנו ואפשר לחלק למחיצות ולפרמט אותן

פורסם

מזה live cd???

פורסם

מה הקשר פתאום לדיסקט אתחול של ווינדואס 98??? עם דיסק התקנה של אקספי הכול יעבוד טוב..

פורסם

מזה live cd???

??

פורסם

מזה live cd???

זה קשור ללינוקס

יש הפצות שמשחררות ISO של דיסקים אשר יכולים להריץ את המחשב מהדיסק בלי קשר למה נמצא על ההארדיסק

אם תוריד עדכני מהרשת תוכל להריץ אותו על כל מחשב ובעזרתו לחלק בקלות את הדיסק SATA שיש לך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים