עבור לתוכן

המחשב משגע אותי עם איתחולים - מומחי ה dump - לטיפולכם...

Featured Replies

פורסם

המחשב כבר זמן מה מאתחל בזמנים אקראיים - אשמח אם מישהו יוכל לפענח לי את קובץ הMinidump.

תודה,

נדב.

[attachment deleted by admin]

פורסם

אחי אני אישית היה לי את הבעיה הזאת הרבה זמן וזה התחיל בערך חודש אחרי שקניתי לוח חדש כי הקודם מת מסיבות שאני לא אפרט עכשיו

היה לי את הבעיה חצי שנה בערך החלפתי כרטיס מסך כרטיס טלויזיה הרדיסק זכרונות כלום לא עזר ואיך המחשב הזה נשאר בחיים עם העצבים שלי אני לא יודע

קיצר היה לי לוח אם של אסוס P4S800D ומעבד פנטיום 4 1.7 אמרתי נשדרג קצת קניתי משהו חדש ABIT IS7 ומעבד פנטיום 4 2.4 1MB פרסקוט

זהו אין זכר לריסטים והמחשב עובד חלק

הקטע הוא שאחרי שתתקין את הלוח והמעבד החדשים תצתרך לאתחל דיסק התקנה של ווינדוס מהביוס ולהתקין את הווינדוס מחדש אבל אם לא תעשה שמה פירמוט הקבצים שלך ישארו בחיים ויהיה לך מחשב טוב.

פורסם

אהלן, גם לי היתה בעיה דומה לפני כמה חודשים רק שאצלי התברר בסוף שהבעיה היתה באחד מהזיכרונות שלי שכנראה שפך מנוע... אחרי החלפת הסטיק הבעיה נעלמה כליל.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אז הלילה אני הולך להריץ את Memtest עד שנקבל תוצאות חד-משמעיות.

אם זה לא הזכרונות, למישהו יש הצעותפרקטיות אחרות לגבי מה זה יכול להיות?

מה הרושם שמתקבל מה Minidump?

תודה,

נדב.

פורסם

מומחה בDUMP אני לא ... (התנצלות)

אבל יכול להיות שהטמפרטורות של המעבד שלך גבוהות בטירוף לכן המחשב מאתחל את עצמו...

אלא אם כן יש מסך כחול ואז אין לי מושג

פורסם
  • מחבר

מומחה בDUMP אני לא ... (התנצלות)

אבל יכול להיות שהטמפרטורות של המעבד שלך גבוהות בטירוף לכן המחשב מאתחל את עצמו...

אלא אם כן יש מסך כחול ואז אין לי מושג

יש לי מסכים כחולים, לכן ה Minidump.

אם מישהו יכול לפתוח אותו בבקשה... :P

פורסם

ראיתי את הMinidump אין בו שום דבר שיכול לעזור. בעייה ב ntoskrnl.exe מדווחת על שגיאה בחומרה. כמו לוח אם תקול או זיכונות בעייתים.

תבדוק את הזיכרונות שלך עם Memtest ותבדוק גם שהתיזמונים של הזיכרון הם לא נמוכים מדיי.

תבדוק שאין קבלים מפוצצים על הלוח אם שלך.

ותבדוק את המעלות של כל המחשב.

ועם איזה ספק אתה עובד?

פורסם

במרבית המקרים זו בעייה של זיכרונות דפוקים, תבדוק בכיוון.

פורסם
  • מחבר

ראיתי את הMinidump אין בו שום דבר שיכול לעזור. בעייה ב ntoskrnl.exe מדווחת על שגיאה בחומרה. כמו לוח אם תקול או זיכונות בעייתים.

תבדוק את הזיכרונות שלך עם Memtest ותבדוק גם שהתיזמונים של הזיכרון הם לא נמוכים מדיי.

תבדוק שאין קבלים מפוצצים על הלוח אם שלך.

ותבדוק את המעלות של כל המחשב.

ועם איזה ספק אתה עובד?

1)הרצתי Memtest במשך 16 שעות על כל המבחנים. אחרי 16 שעות התייאשתי, נראה שזה לא הזכרונות.

2) לגבי התזמונים.. אני משתמש בברירת המחדל שלהם, אני לא חושב שזה נמוך מדי :P

3)הלוח הוא לוח של אסוס, מבחינת מבנה הוא טיפ טופ - חח "מצב מכאני מצוין". אין קבלים מפוצצים או משהו כזה.

4)המחשב חמים, אבל לא חם מדי. זאת לא בעיית אוורור, אני 100% בטוח.

5)ספק גנרי 400 ואט.

נדב.

פורסם

בדקת את המתחים שיוצאים מהספק?, שאתה מקבל מתחים בתחום הסביר? (יעני במקום 12 לקבל 11.5 אט 12.3 או משהו בסיגנון)

המתח 3.3 צריך להיות מדוייק, וכולי. אולי אחד המתחים נמוך מידי.

פורסם
  • מחבר

בדקת את המתחים שיוצאים מהספק?, שאתה מקבל מתחים בתחום הסביר? (יעני במקום 12 לקבל 11.5 אט 12.3 או משהו בסיגנון)

המתח 3.3 צריך להיות מדוייק, וכולי. אולי אחד המתחים נמוך מידי.

איפה אני בודק את זה?

תודה,

נדב.

פורסם

הביוס אמור לאפשר לך לבדוק

פורסם

אחד הגורמים העיקריים לבעיה שתארת הוא ספק כוח לא תקין. אם המתח לא יציב, הוא יגרום לתופעה שתארת. כדאי לנסות להחליף אותו. אם לאחר ההחלפה התופעה עדיין קיימת כדאי לנתק את כל ההתקנים (כרטיסים, דיסקים, צורבים וכו') שאינם חיוניים ולהפעיל את המחשב. אם התופעה עדיין קיימת, ובהנחה שבדקת שהבעיה היא לא בזכרון, אפשר להניח שיש בעיה כלשהי בלוח האם. אם התופעה נעלמה, תתחיל לחבר את ההתקנים שניתקת ובדוק לאחר כל התקן האם התופעה חוזרת על עצמה. אם בשלב כלשהו היא חוזרת, סימן שההתקן האחרון שחיברת הוא הגורם לבעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים