פורסם 2005 במאי 1120 שנים אני צריך חיבור זכר של הארד דיסק... זה שהכבל נתונים מתחבר אליו... כמו החיבור שיש על הארד דיסק עצמו וכמו זה שיש על הלוח אם... ואל תגידו לי לפרק מלוח או הארד דיסק כי אין לי יתר עודפים לפרק מהם... בקיצר בלי תגובות מתחכמות תודה
פורסם 2005 במאי 1120 שנים כל מה שאתה צריך זה 40X2 פיניםהמסגרת פלסטיק מסביב מיותרת ואפשר להסתדר בלעדיהסט כזה של פינים יעלה לך כמה שקלים בודדים.בכל חנות אלקטרוניקה
פורסם 2005 במאי 1220 שנים מחבר זה לא העיניין... אני צריך ממש מחבר כזה...זה דיי קריטי ולכן אמרתי שאני צריך מחבר ולא דרכים לבנות אחד
פורסם 2005 במאי 1220 שנים יש לך 2 אפשרויות... או לקנות כמו שהציעו לך או לימצוא איזה לוח ישן שאין בו שימוש ולפרק.... יש עוד אפשרות אבל אתה צריך שיהיה לך ליד הבית איזה מפעל של MSI או gigabyte או כל חברה אחרת ולקחת מהם אבל לא נירא לי שזה האפרות שמיתאפשרת לך הרי אין בארץ
פורסם 2005 במאי 1220 שנים אולי לא הבנת, זה כבל סטנדרטי שקונים ב 15 שקל בערך בכל חנות מחשבים.לא נראה לי שבחנויות אלקטרוניקה יהיה לכולם את זה, אבל חניות מחשבים זה חובה (או שזו חנות דפקוה במיוחד).
פורסם 2005 במאי 1220 שנים אולי לא הבנת, זה כבל סטנדרטי שקונים ב 15 שקל בערך בכל חנות מחשבים.לא נראה לי שבחנויות אלקטרוניקה יהיה לכולם את זה, אבל חניות מחשבים זה חובה (או שזו חנות דפקוה במיוחד).אולי אתה לא הבנת, הוא לא רוצה את הכבל עצמו, הוא רוצה את החיבור שנמצא על הלוח אם עם הפינים
פורסם 2005 במאי 1220 שנים קח לוח אם ישן, מלחם, תוציא את זה החוצה.. והופ יש לך אם אין לך, זה סך הכל מערך של 2x40 פינים, שכל אחד הולך לדרכו שלו במעגל. קנה לך כמה פינים חמודים בחנות אלקטרוניקה ותשתמש בהם. הרי אני כמעט בטוח שלא תשתמש בכולם.
פורסם 2005 במאי 1220 שנים יש חברה בשם samtec שמייצרת מיליון סוגי קונקטורים.כנס לאתר ב- www.samtec.com וחפש קונקטורים שכתוב עליהם "0.100 כלומר 0.1 אינצ' שזה הרווח הסטנדרטי בין הפינים.http://www.samtec.com/search/product_description/product_description.aspיש הרבה מאד קונקטורים במרווח הנ"ל אז תצטרך לבחור מה אתה צריך (ישר או 90 מעלות, וכו').יש להם טופס להזמנת דוגמאות. לא ניסיתי אבל זה יכול לעבוד. יש עוד חברות כמו microchip ששולחות דוגמאות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.