עבור לתוכן

חייב עזרה במציאת דרייבר של SATA ל-64ביט.

Featured Replies

פורסם

עקב יציאת המערכת החדשה החלטתי לנסות אותה,

יש לי הארדיסק מסוג סאטא ועכשיו ההתקנה דורשת שאני אתקין קודם את ה-SATA ורק אז היא תזהה את ההארדיסק... אני בתמימותי מכניס את הדיסקט שקיבלתי עם הלוח (MSI K8M Neo-V (MS-7032), וההתקנה מציגה לי שגיאה - היא אומרת שהדרייבר אשר נמצא בדיסקט הוא דרייבר אשר תומך ב-32, לכן נכנסתץי לאתר של AMD ולא מצאתי שום דרייבר לסאטה או לכל התקן אחר בלוח שלי שיתמוך ב-64!

אולי מישהו מכיר? מישהו יכול להביא לי לינק? (במיוחד לסאטא כי בלעדיי זה אני לא יכול להתקין את המערכת).

אגב, אם לא הוציאו דרייבר כזה - אין סיכוי שאני אתקין את המערכת?

לדעתי זה מאוד טיפשי מצד יצרני הלוחות לא לתת תמיכה בדרייברים של 64, הרי הלוח כולו מיועד למעבד 64 אז מדוע לא שמו עוד תיקייה עם תמיכה בדרייברים אלו?

תודה רבה מראש על התשובות.

נ.ב

למנהלים, אם לא שמתי את ההודעה במקום אני הנכון אני ממש מצטער - אשמח אם תעבירו ותודיעו לי על כך בפרטי! תודה רבה מראש!

פורסם

עקב יציאת המערכת החדשה החלטתי לנסות אותה,

יש לי הארדיסק מסוג סאטא ועכשיו ההתקנה דורשת שאני אתקין קודם את ה-SATA ורק אז היא תזהה את ההארדיסק... אני בתמימותי מכניס את הדיסקט שקיבלתי עם הלוח (MSI K8M Neo-V (MS-7032), וההתקנה מציגה לי שגיאה - היא אומרת שהדרייבר אשר נמצא בדיסקט הוא דרייבר אשר תומך ב-32, לכן נכנסתץי לאתר של AMD ולא מצאתי שום דרייבר לסאטה או לכל התקן אחר בלוח שלי שיתמוך ב-64!

אולי מישהו מכיר? מישהו יכול להביא לי לינק? (במיוחד לסאטא כי בלעדיי זה אני לא יכול להתקין את המערכת).

אגב, אם לא הוציאו דרייבר כזה - אין סיכוי שאני אתקין את המערכת?

לדעתי זה מאוד טיפשי מצד יצרני הלוחות לא לתת תמיכה בדרייברים של 64, הרי הלוח כולו מיועד למעבד 64 אז מדוע לא שמו עוד תיקייה עם תמיכה בדרייברים אלו?

תודה רבה מראש על התשובות.

נ.ב

למנהלים, אם לא שמתי את ההודעה במקום אני הנכון אני ממש מצטער - אשמח אם תעבירו ותודיעו לי על כך בפרטי! תודה רבה מראש!

זה לא קשור לפורום פה..!..

בכל מקרה תלך לבדוק אם יש באתר של MSI את הדרייברים לSATA שעל הלוח שלך ל64 ביט...

פורסם
  • מחבר

זה לא קשור לפורום פה..!..

בכל מקרה תלך לבדוק אם יש באתר של MSI את הדרייברים לSATA שעל הלוח שלך ל64 ביט...

בדקתי ואני לא מצאתי - אם מישהו מצא אני אשמח מאוד אם הוא ישלח לי...

בקשר למיקום ההודעה - שוב מצטער על זה שפירסמתי במקום הלא נכון - אשמח אם אחד המנהלים יעביר את ההודעה או שינעל אותה ואני אעביר את ההודעה למקום הנכון (מה הוא המקום הנכון?).

פורסם

תכנס לאתר של VIA

win XP- 64bIT -> SATA -> VT8237

פורסם
  • מחבר

תודה רבה רבה, אני אנסה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים