עבור לתוכן

ICQ Whitepages - חיפוש משתמשים און-ליין וצבע פרח המשתמש

Featured Replies

פורסם

(ניסיתי לתמצת את כל הנושא בכותרת, הצליח לי? ;D)

ICQ 2002a Build #3728.

כשאתם מפעילים את החיפוש ב-ICQ Whitepages, ובוחרים שיציג רק משתמשים מחוברים (סימון ב-V של online users only), האם בתוצאות שמתקבלות הפרח שליד שם המשתמש בצבע לבן ?

זה מוזר לא? ::)

פעם האחרונה שהפעלתי את האופציה הזו (לפני כמה חודשים), מי שהיה און ליין היה בצבע ירוק, עכשיו כולם לבנים ??? , ככה שאני לא יודע אם באמת הם און-ליין (עושה רושם שהם לא, כי הרשימה מנופחת מדי...).

איך זה אצלכם? גם כן רק לבן (בבדיקת משתמשים מוחברים) או שהבעיה רק אצלי ?

עריכה: ביצעתי חיפוש על עצמי במצב און-ליין , זה מראה אייקון של פרח לבן !! למה ראבק, למה !??!? :bash:

פורסם

אייקון לבן מראה שהיוזר לא נותן לאנשים אחרים לראות אם הוא און ליין או לא.

בקשר לחיפוש, גם אצלי זה ככה.

פורסם
  • מחבר

אייקון לבן מראה שהיוזר לא נותן לאנשים אחרים לראות אם הוא און ליין או לא.

בקשר לחיפוש, גם אצלי זה ככה.

כן, את זה ידעתי, אבל אני שואל למה כולם מופיעים בצבע לבן.

וחוצמזה גם שאני מסמן שייתן רק תוצאות של משתמשים מחוברים, הוא נותן תוצאות גם של משתמשים שלא מחוברים ! בדוק !

פעם זה דווקא עבד יפה... ::)

באג? ???

פורסם

באג? ???

אני לא מאמין שזה באג הר ידוע שהתוכנה איסקיו היא אחת התוכנות שאין בה בכלל באגים (בגלל זה אין צורך כל חודש לעדכן אותה לגירסה חדשה יותר)

:lol: :lol: :lol:

:bash:

פורסם

טוב נו זה כמו להגיד שהממשק של ווינדוס לא יציב!! :smoke:

פורסם
  • מחבר

באג? ???

אני לא מאמין שזה באג הר ידוע שהתוכנה איסקיו היא אחת התוכנות שאין בה בכלל באגים (בגלל זה אין צורך כל חודש לעדכן אותה לגירסה חדשה יותר)

:lol: :lol: :lol:

זה באמת היה משעשע... :lol:

וראה זה פלא, עובדה היא שכל חודש-חודשיים מוציאים גרסה (בילד) מעודכנת יותר (וזה לא רק כדי להוסיף פיצ'רים, אלא לתקן באגים ! שאני ואתה לא תמיד מודעים להם) .

זה שאתה לא עולה על הבאגים או שהם לא "קורים" אצלך במחשב זה כבר סיפור אחר... :bash:

ואף תעשה סתם :bash:

(no offence ;))

ולעצם העניין, איך אתה מסביר את הסוגייה שהעליתי? למה הוא מראה את כל המשתמשים, כולל אלו שאינם און-ליין ?!

::)

פורסם

אם לא הבנת את הבדיחה שלי, אז אני יסביר.

לדעתי מדובר בבאג זה הכל.. כמו הבאג המעצבן שעדיין לא תוקן אפילו בגירסה החדשה ביותר שבו כשעוברים בין יוזרים בXP האיסקיו נסגר במקום לעבור למצב AWAY.. לך תבין אותם.

ראוי רק לציין שאת בעיית הפרח שלא היה משנה צורות כשעוברים מצבים לפחות סידרו בגירסה האחרונה, אז זה באמת מגיע לאט ובשלבים רק צריך לחכות הרבה זמן.

פורסם
  • מחבר

אם לא הבנת את הבדיחה שלי, אז אני יסביר.

לדעתי מדובר בבאג זה הכל.. כמו הבאג המעצבן שעדיין לא תוקן אפילו בגירסה החדשה ביותר שבו כשעוברים בין יוזרים בXP האיסקיו נסגר במקום לעבור למצב AWAY.. לך תבין אותם.

ראוי רק לציין שאת בעיית הפרח שלא היה משנה צורות כשעוברים מצבים לפחות סידרו בגירסה האחרונה, אז זה באמת מגיע לאט ובשלבים רק צריך לחכות הרבה זמן.

אהה, חשבתי שהיית רציני.

אז שורה תחתונה אתה מסכים איתי. אוקיי.

פורסם

כן !

פורסם
  • מחבר

חחח..

אני יכול להיות beta tester

;D

אבל הם לא יעמדו בשכר שלי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים