פורסם 2005 במאי 1120 שנים אנחנו זקוקים לקצת יותר פרטים.האם מדובר בסקריפט לאתר ב VBScript או JScript או בקוד לתוכנה בשפה כלשהי ?
פורסם 2005 במאי 1220 שנים מחבר בסקריפט לפסקל התוכנה מיועדת לקלוט ולהציג את כל נתוני הקלט והפלט של המחשב מהגשר הדרומי (אולי גם מהצפוני אם אפשר)
פורסם 2005 במאי 1220 שנים ממתי פסקל זו שפה שתומכת בסקריפטים ? בכל מקרה, אני מניח שאתה מתכוונן למשהו שעובד בסביבת WINDOWS מלאה או ב DOS מלאה?
פורסם 2005 במאי 1220 שנים מחבר א. התבלבתי התכוונתי לולאה (המורה שלנו קורא לזה כך)ב. בסביבת ווינדוס מלאה(אם זה אפשרי)
פורסם 2005 במאי 1220 שנים א) באיזה סביבת פיתוח אתה עובד?ב) עדיין לא ברור לי מה הקשר בין סרקיפט ללולאה, אבל נגיד..
פורסם 2005 במאי 1220 שנים מחבר אני צריך את זה לפסקל (לולאת אם)וככה המורה שלנו קורא לזה (אדם טמבל אין מה לעשות )
פורסם 2005 במאי 1220 שנים עדיין לא אמרת לי איזה סביבת פיתוח אתה עובד...אם אתה עובד בסביבה של DOS כמו BORLAND PASCAL או לא יודע מה, אז מן הסתם אי אפשר ב WINDOWS לגשת לנתונתי I/O דרך שם, כי מערכת ההפעלה חוסמת את זה ...
פורסם 2005 במאי 1220 שנים טוב, מכיוון שאתה לא מספק מידע, אני יניח שאתה עובד תחת סביבת DELPHI...אני מבין שאתה רוצה לעשות גישה ל I/O PORTS בשביל לתקשר עם רכיבים מסויימים ? ראיתי שיש את זהhttp://www.torry.ru/samples/samples/gwiopm.zipשאמור לספק מידע על זה..בשביל לתקשר עם הגשרים השונים תאלץ לחפש בגוגל או להסתכל בקוד של תוכנות שעושות את זה, איך האינטרקציה עם הרכיבים נעשת דרך ה I/O PORTS. הנושא די מורכב.. בהצלחה.
פורסם 2005 במאי 1220 שנים מחבר טוב תודה מצטער שאני לא סיפקתי הרבה מידע זה כי לא הסבירו לי כלום(כי יש לי סמיטריילר של פרות בתור מורה)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.