עבור לתוכן

איך אני יודע מה ה zip code שלי??

Featured Replies

פורסם

חברה אני יודע שזה לא שיך לפה אבל אני גם לא יודע לאיפה זה שייך בכול מקרה אני רוצה להזמין משהו מחו"ל והם ביקשו ממני את ה zip code שלי ואני בכלל אל יודע מזה חח אז מה זה ?

תתודהה

פורסם

zip code זה מיקוד (כמו בפרסומת מלפני כמה שנים - "מיקוד והמכתב מגיע מהר").

אני לא יודע כמה זה רלוונטי כשמדובר במדינה אחרת... (בד"כ מדובר במשלוחים בתוך ארה"ב).

פורסם
  • מחבר

אז זהו שאתר נותן את האפשרות לעשות משלוח לארץ אבל עם המיקוד הזה המשלוח עולד 99 דולרררררר זה פול כסף!!

אולי אתם מכירים אתרים אחרים ששולחים ישירות לארץ כמו danger dan וכאלה???

פורסם

how would you know if you`re a moron?

when you open a thread about your damn zip code in a forum for cpu`s mobo`s and memory debates

פורסם
  • מחבר

קודם כול דבר יפה... דבר שני פתחתי את זה פה בכונה מתוך ידיעה שלפה ניכנסים הכי הרבה! ואני צריך את התשובה פשוט זריז!!

בכול מקרה מישהו יכול לעזור לי עם מציאת אתר עם מלאי קניות טוב ששולח לארץ במחיר הגיוני?

כי אתה לא רוצה לעזור לא נורא תודה בכול זאת..

פורסם

קודם כול דבר יפה... דבר שני פתחתי את זה פה בכונה מתוך ידיעה שלפה ניכנסים הכי הרבה! ואני צריך את התשובה פשוט זריז!!

בכול מקרה מישהו יכול לעזור לי עם מציאת אתר עם מלאי קניות טוב ששולח לארץ במחיר הגיוני?

כי אתה לא רוצה לעזור לא נורא תודה בכול זאת..

אז אתה טיפש וגם חוצפן הא?

פורסם

וגם חושב שחברי הפורום עובדים אצלו...

פורסם

פורסם

דיייי.....תרדו מהבנאדם....... :kopfpatsch: כולה שאל שאלה.......!כמו שאמרו פה ה ZIPCODE הוא לא רלוונטי אם אתה עושה משלוח לארץ.....ד"א מה אתה מזמין?

פורסם

למה שנרד ממנו?

הוא הודה שהוא פשוט פתח את התראד פה כדי שתהיה לו יותר חשיפה

הוא סתם אגואיסט

תאר לך כולם היו כמוהו

פורסם
  • מחבר

מה הקשר לאוגואיסט או לחשיפה?

אני פשוט היתי צריך תשובה לשאלה באופן דחוף כי לא יהיה לי זמן אחר לראות את התובה בגלל זה בחרתי את הפורום הזה ולא בגלל שום סיבה אחרת!

פורסם

ובגלל זה בדיוק אתה אגואיסט

מה אתה חושב שהשאלות של אחרים פחות חשובות משלך?

פחות דחופות?

למה הם צריכים לשים את ההודעות שלהם בפורום המתאים ואתה יכול לשים בפורום עם הכי הרבה חשיפה?

פורסם

ה-zip code של ישראל הוא:

972

פורסם

זה לא zip code זה קידומת .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים