עבור לתוכן

יש לי בעיה עם emule...

Featured Replies

פורסם

תראו, אימיול כל הזמן עבד לי בזמן האחרון ולא היו בעיות, אך פתאום אני מנסה להכנס ויש לי הודעת שגיאה, תראו:

emule7aj.jpg

עזרה, בבקשה... :)

פורסם

דבר ראשון, למה יש לך בדיוק את אופציית דיווח תקלות ישירות ל MICROEVIL ?!?!? אתה נהנה למסור להם פרטים על המחשב ?

דבר שני, אולי הגרסא שאתה משתמש לא יציבה.. אתה יכול לנסות להתקין במקום אחר או להחליף גרסא...

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון, למה יש לך בדיוק את אופציית דיווח תקלות ישירות ל MICROEVIL ?!?!? אתה נהנה למסור להם פרטים על המחשב ?

דבר שני, אולי הגרסא שאתה משתמש לא יציבה.. אתה יכול לנסות להתקין במקום אחר או להחליף גרסא...

מה זה microevil? אם אתה מתכוון לזה שכשיש שגיאות וצריח ללחוץ על שלח או אל תשלח, אז אני לא שולח להם, אני רק בודק למה קרתה התקלה...

הגירסא הזאת הכי חדשה 5.2, חודשיים אני משתמש איתה ולא עשתה לי בעיות בכלל.

:eek2:

פורסם

אני מניח אז שאתה משתמש בגרסא הרשמית. בכל מקרה, יתכן ויש תקלה או בקבצי קונפיגורציה או בקבצים שאתה מוריד (נהרסו איכשהו), אז כדאי לנסות ולפסול את האפשרויות האלו..

פורסם
  • מחבר

אני מניח אז שאתה משתמש בגרסא הרשמית. בכל מקרה, יתכן ויש תקלה או בקבצי קונפיגורציה או בקבצים שאתה מוריד (נהרסו איכשהו), אז כדאי לנסות ולפסול את האפשרויות האלו..

אתה מדבר עברית!? :o

לא הבנתי כלום ממה שאמרת...

ד'א, הורדתי איזה קובץ כשהייתי בבצפר וחזרתי הביתה ראיתי שזה גמר להוריד ופתאום האימיול נתקע... אז יצאתי ממנו עשיתי ריסטרט, וזה מה שקרה... התקנתי גם מחדש...

אז תסביר לי מה אני צריך לעשות..(ולא ביפנית)

פורסם

He said that maybe the source of the problem is in the specific file you are downloading or at the configuration files, you better check it to insure you are at the right direction to fix the problem.

I my opnion just reinstall the E-Mule... and see whats happend.

Good Luck !  8)

פורסם

אם לא הבנת, אז כנראה שלך יש בעיה בעברית... בכל מקרה, אולי הקובץ נפגם והוא גורם לבעיות... תנסה להוריד את כל ספריית ההורדות / הורדות זמניות (או לשנות אותה), ולראות אם זה מסדר את הבעיה או לא..

פורסם
  • מחבר

He said that maybe the source of the problem is in the specific file you are downloading or at the configuration files, you better check it to insure you are at the right direction to fix the problem.

I my opnion just reinstall the E-Mule... and see whats happend.

Good Luck !  8)

התקנתי כבר מחדש... אם לא הייתי מתקין מחדש והבעיה לא הייתה נפתרת, לא הייתי בא לפה...

אה! ועוד משהו! לשתי הורדות היו פסים צהובים ושחורים!!!! מה זה?!

פורסם

הוא משתמש בליאונטוורק 5.2

תעבור לגירסא המקורית של האימיול 0.45B או לגירסא 5.1 של ליאונטוורק

הגירסא שאתה משתמש בה עושה תקלות מידי פעם

פורסם

Change the version ! try older version or else try different torrents, the LH, SZmule etc.

פורסם
  • מחבר

Change the version ! try older version or else try different torrents, the LH, SZmule etc.

יש לי של LH 5.2 וכדיבריהם היא הגירסא הכי יציבה+תיקון באג של קריסות.................................... :s05:

פורסם

בדגש על דבריהם....

פורסם

בדגש על דבריהם....

EXACTLY what i wanted to say !

Try different version.. you have got nothing to lose !

פורסם
  • מחבר

אין לי מה להוריד עכשיו גרסא חדשה, זו הגרסא הכי טובה שהשתמשתי בה אי-פעם, גם מבחינת קצב הורדה, איכות, יציבות, ועוד... אני כבר חודשים עם הגרסא הזו ולא הייתה אפילו תקלה אחת! אני צריך פתרון... סתכלו רגע על ההודעת שגיאה, כתוב שם על איזה קובץ DLL אחד.. אני לא יודע, יכול להיות שאני צריך שיהיה לי אותו או משהו כזה...

פורסם

זה DLL כללי של WINDOWS... בקיצור, תתקין את ה EMULE למקום חדש, בלי ההגדרות הישנות (למעט אולי ה CREDITS), ובלי ההורדות הישנות (תתחיל הכל מחדש), ותראה אם זה עובד או לא..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים