עבור לתוכן

דיסקים קשיחים של איזו חברה נחשבים להכי אמינים?

דיסקים קשיחים של איזו חברה נחשבים להכי אמינים? 1,186 הצבעות

1. 1. דיסקים קשיחים של איזו חברה נחשבים להכי אמינים?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לדעת איזה דיסקים קשיחים נחשבים לאמינים ביותר.

הקריטריונים לאמינות של דיסק קשיח הם: אורך חיים ארוך, מספר מזערי של Bad Sectors, אחוז נמוך מאוד של תקלות מכניות.

לדיסקים קשיחים יש בד"כ 3 שנים אחריות (לדיסקים קשיחים של Seagate יש 5 שנים אחריות). אולם, בניגוד למוצרים אחרים שמספר שנות האחריות שהחברה נותנת למוצר חשוב, בדיסקים קשיחים הדבר פחות חשוב, מכיוןן שהמידע על הדיסק הקשיח בד"כ חשוב ויקר יותר מהדיסק הקשיח עצמו. עקב כך, לדעתי המאפיין החשוב ביותר של דיסק קשיח הוא האמינות שלו ולאו-דווקא מהירות או רמת שקט. בנוסף לכך, במקרה של תקלה בדיסק הקשיח וצורך לשחזר את המידע ע"י פתיחת הדיסק הקשיח, לא ניתן לממש את האחריות.

במידה ולחברה מסויימת יש דגם מסויים של דיסק קשיח שנחשב לאמין במיוחד, או מאוד לא אמין, בבקשה ציינו זאת בתגובות.

אני מעוניין בחוות דעת במיוחד לגבי דיסקים קשיחים מסוג PATA, אבל תגובות לגבי דיסקים קשיחים מסוג SATA יתקבלו בברכה.

פורסם

מה זה PATA? בכל מקרה הדיסק של WD ,8MB BUFFER,89G ממש טוב

פורסם

איך אפשר לשכוח את סמסונג?!?!?!?

יש להם לדעתי הרדיסקים הרבה יותר טובים מהחברות האחרות

ודווקא אותם לא שמת? :kopfpatsch:

במקום אחר שים סמסונג.

פורסם
  • מחבר

PATA זה Parallel ATA.  :o

אני ממש לא יודע איך שכחתי את Samsung.  :s05:

הוספתי את Samsung לרשימה, ואיפסתי את הסקר. אני מתנצל בפני מי שכבר הצביע, ומבקש מכם להצביע שוב.  ::)

פורסם

סיגייט/סמסונג/ווסטרן דיגיטל. :xyxthumbs:

פורסם

WESTRN DIGITAL פשוט לא מתים אפילו שתנסה הדיסק שלי נפל לי מהיד פעם אחת חשבתי הסוף שלו אך לא והוא עובד גם כל חודש 2 או 3 הפסקות חשמל במשך שלוש שנים ולא קורה לו כלום הוא לא חם דיסק THE BEST

פורסם
  • מחבר

WESTRN DIGITAL פשוט לא מתים אפילו שתנסה הדיסק שלי נפל לי מהיד פעם אחת חשבתי הסוף שלו אך לא והוא עובד גם כל חודש 2 או 3 הפסקות חשמל במשך שלוש שנים ולא קורה לו כלום הוא לא חם דיסק THE BEST

אני לא אוהב את Western Digital.

דיסק קשיח של Western Digital בנפח של 40GB עם Buffer של 2MB נהרס לי לאחר כשלוש שנים וחצי (הלך המנוע).

עכשיו דיסק קשיח אחר של Western Digital בנפח של 80GB עם Buffer של 8MB (קניתי אותו לפני שהדיסק הראשון התקלקל) מראה סימנים חשודים של גסיסה (הוא משמיע תקתוקים מדי פעם) לאחר כחצי שנה בערך, ואני רוצה להחליף אותו בהקדם (עשיתי כבר גיבויים) בדיסק קשיח של חברה אחרת. לא מסכימים להחליף לי את הדיסק הקשיח בחנות, מכיוון שהתקתוקים לא נשמעים לעתים תכופות, ובחנות הוא עבד בסדר. לכן, אני צריך לקנות דיסק קשיח חדש (בחנות אחרת) ובשום פנים ואופן לא של Western Digital. נראה לי שאני אקנה דיסק קשיח בנפח של 120GB עם Buffer של 8MB.

פורסם

לא יודע לי אין שום תקתוקים הדיסק עובד 24 שעות 7 ימים בשבוע הכל חלק

פורסם

היטאצי שולטים מבחינת אמינות !!

וכן לי יש ואסטרן דיגיטל והוא אחלה דיסק אבל

היטאצי יותר טובים ואין מה לעשות =|

פורסם

ולפי מה אתה אומר את זה אני חושב שעם שמים לבן אדם HITACHI מול DIGITAL הוא בוחר ללא חשיבה רבה את ה DIGITAL לא ככה?

פורסם

אין דבר כזה דיסק שאתה יודע מראש שהוא יהיה אמין, טוב אוליי חוץ ממקרים מיוחדים כמו שהיה ל- IBM.

בד"כ זה תלוי במזל וזה הכל.

נגיד, מקרה אמיתי פעם הלך לי סיגייט, שבוע לאחר הקנייה זה אומר שהם לא אמינים? לא, יש לי מחשב אחר שיש בו הרדיסק סיגייט כבר בן 7 שנים.

הכל מזל

פורסם

מי מחק את התוצאות?

כשהצבעתי היו 4 הצבעות לסיגייט ומשום מה כרגע יש רק 2

פורסם

Hitachi בכלל לא אמנינים. והם ממשיכים את חוסר האמינות של הדיסקים של IBM (אומנם לא באותה רמה אבל גם ברמה מסוימת).

אני אומר את זה כי יצא לי לעבוד עם מאות כאלה וגם עם מאות WD והHitachi נופלים הרבה יותר.

פורסם

לי ישנסיון טוב עם WD

יש לי דיסק קשיח 10GB 5400RPM שפעל 5 שנים ללא כל תקלות או סקטורים פגומים, והוא עבר די הרבה התעללויות :bash:

(כרגע הוא עדיין תקין, אבל לא בשימוש כי שידרגתי אותו :P)

וחוץ מזה, יש לי שנתיים WD 800JB(הדגם 80GB 8M P-ATA) שעובד בצורה יומיומית

שתי יחידות כאלה(אבל עם כיסוי שחור?! :nixweiss:) שעובדים כמו גדולים

ועוד WD 120GB 8M אחד שגם עובד כבר חצי שנה ללא כל בעיות :P

פורסם

לכל מי שיש הרדיסק של ווסטרן דיגיטל וחושב שהוא בעייתי: ניתן להוריד מהאתר של ווסטרן דיגיטל www.wdc.com את תוכנת DATA LIFE GUARD שבודקת את מצב הדיסק ומדווחת על שגיאות או תופעות שמעידות על גסיסה וסכנה למידע.

המדיניות של WD בנושא קובעת שאם במהלך 3 שנות האחריות הדיסק עושה בעיות ניתן לשלוח להם את הדיסק ולקבל חדש במקומו. אין צורך להתווכח עם ספקים וחנויות בארץ.

כדי ליישם את זה מומלץ כי תירשמו באתר שלהם - ההרשמה דורשת מכם לספק את המספר הסידורי של ההרדיסק (התוכנה אומרת לכם מהו), ובעצם הופכת את האחריות לאפקטיבית הרבה יותר.

שאו ברכה, ואם מישהו נתקל בבעיה אני אשמח לעזור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים