פורסם 2005 במאי 1020 שנים תקשיבו שניההיו לי איזה 3 הפסקות חשמלבבית ולא קרה למחשב כלוםכאילו הוא התכבה ואז שחזר החשמל הדלקתי אותו שובעכשיו יש לי שאלההאם זה פוגע במחשב??במעבד?בביצועים שלו?????בבקשה תענו לי תודהר ה לכל העוזר
פורסם 2005 במאי 1020 שנים מחבר אוקי אז בעיקרון זה לא פוגע לי בשום דבר וגם לא בביצועים@@#$בסדרואל פסק במה זה יעזור לי??כאילו מזה עושה?
פורסם 2005 במאי 1020 שנים זה לא אמור לפגוע בכלוםמה זה לא אמור לפגוע בכלום?לי אישית הלכו 3 הארדיסקים בגלל הפסקות חשמל מעצבנות שיש לי בבית........עזוב את זה שכשקניתי את המאקסטור החדש הביצועים שלו ירדו בלפחות 600 נקודות בPCMARK2002 בגלל זה........פותח התראד אם זה קורה לך הרבה ההפסקות האלה הייתי מציע שתקנה אל-פסק.....
פורסם 2005 במאי 1020 שנים אם היה לך ספק לא ג'נרי זה לא היה קורה(הירידה בביצועים של הדיסק הקשיח לא קשורים)
פורסם 2005 במאי 1020 שנים אם היה לך ספק לא ג'נרי זה לא היה קורה(הירידה בביצועים של הדיסק הקשיח לא קשורים)דיייייי...........היום התקשרתי לפנדה והם אמרו שהוא מעולה בשביל פנטיום 4 והוא יכול להחזיק מחשב עם אוברקלוק חלק...........
פורסם 2005 במאי 1020 שנים הפסקת חשמל יכולה לדפוק את HD(לגרום ל BAD SECTOR) אם הוא היה בזמן כתיבה/קריאה שאז יש סיכוי שאחת מהמחטים ישארו על המדיה וידפקו אותה. משהו כזה אני לא זוכר איך זה קורה בדיוק
פורסם 2005 במאי 1020 שנים הפסקת חשמל יכולה לדפוק את HD(לגרום ל BAD SECTOR) אם הוא היה בזמן כתיבה/קריאה שאז יש סיכוי שאחת מהמחטים ישארו על המדיה וידפקו אותה.מצב כזה לא יכול צביות מכיוון שבכל HD ישנו קבל שמספק חשמל למנוע של הדיסק כשבריר שנייה לאחר שאספקת הזרם המרכזית נפסקת למשך כחצי שנייה ע"מ לאפשר לראשים להגיע למצב PARK.
פורסם 2005 במאי 1120 שנים מצב כזה לא יכול צביות מכיוון שבכל HD ישנו קבל שמספק חשמל למנוע של הדיסק כשבריר שנייה לאחר שאספקת הזרם המרכזית נפסקת למשך כחצי שנייה ע"מ לאפשר לראשים להגיע למצב PARK.לי בכל אופן הלכו 3 הארדיסקים בגלל זה......לא הייתי ממליץ לאף אחד להשאיר את המחשב שלו דלוק כשיש הרבה הפסקות חשמל.....
פורסם 2005 במאי 1120 שנים הפסקות חשמל כן גורמות לבעיות - א'. כיוון שהווינדוס לא נכבה כראוי, ויכולות להיווצר שגיאות.ב'. תחשבו על המחשב כנורה, כאשר מדליקים ומכבים הרבה פעמים יכול להיווצר קצר.אבל בימינו, יש ספקים איכותיים שסופגים אל עצמם את רוב התקלות...
פורסם 2005 במאי 1120 שנים הפסקות חשמל כן גורמות לבעיות - א'. כיוון שהווינדוס לא נכבה כראוי, ויכולות להיווצר שגיאות. ב'. תחשבו על המחשב כנורה, כאשר מדליקים ומכבים הרבה פעמים יכול להיווצר קצר. אבל בימינו, יש ספקים איכותיים שסופגים אל עצמם את רוב התקלות... א.אתה צודק בקשר למה שזה גורם.... ב.ספקים כמו שדיברת עולים בסביובות ה500 ש"ח ומעלה.......אני כמעט בטוח שספק של HEC ב160 שקלים לא יספוג אל עצמו את כל התקלות......
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.