עבור לתוכן

מדוע כאשר ניסיתי לבדוק את הPING המתקבל מאתר של מיקרוסופט קיבלתי את הדבר הבא:

Featured Replies

פורסם

SO?

אז לא קיבלת פינג מהאתר... גם אני לא מקבל. וזה, כאמור, לא אומר דבר. (רמז, לא כל שרת מגיב ל-ICMP)

פורסם
  • מחבר

מדוע זה לא אומר כלום הרי קבלת פינג לא אומר לי משהו על המהירות האינטרנט שלי?

מדוע קורה שאני לא מקבל כלל פינג?

פורסם

אתה יודע מה זה פינג?

פינג זה שליחת חבילת מידע קטנה לכתובת כלשהי, ומדידת הזמן שלוקח לאותו מחשב להחזיר לך תשובה. אם בחרו להגדיר את המחשב הזה שלא יחזיר תשובות לבקשות כאלה, הוא לא יחזיר תשובה ואתה תקבל Request timed out, כמו שראית.

זה ממש לא מראה שום דבר על מהירות האינטרנט שלך. ואגב, למהירות ההורדה (ב-KB/s) אין שום קשר לפינג, אם אי פעם חשבת ככה.

אם כבר, אפשר להגיד שהפינג זה מדד מסויים לאיכות הקשר שלך עם מחשב אחר בעולם. אבל שוב, אם אותו מחשב בוחר לא להשתתף בניסוי, זה לא אומר שאין קשר בכלל.

פורסם
  • מחבר

תודה, הבנתי...

אך עדיין יש לי שאלה:

אם אני שולח לוואלה והפינג המתקבל הוא 245, האם זה אומר שאיכות הקשר שלי עם אתר וואלה היא טובה?

בכלל איזה מספר פינג נחשב כאיכותי ואיזה לא?

פורסם

ככל שהוא יותר נמוך יותר טוב

אייפה בכלל כתוב שם תפינג??

פורסם

כמו שאמרו, ככל שהפינג יותר נמוך זה יותר טוב.

אבל אם להיות יותר ספציפיים: פינג של 245 מ"ש לוואלה (שזה שרת בארץ) זה יותר מידי. פינג בתוך הארץ לא צריך לעלות מעל ה-100 מ"ש...

פורסם

אתה אמור להנות מפינג נמוך הרבה יותר מ-100, כשמדובר בשרת יציב של פורטל כה פופולרי כדוגמת walla כאן בארץ; 20 מילישניות נראה לי סביר. אולי הסתכלת בטעות על ה-TTL?

פורסם
  • מחבר

צודק הסתכלתי על ה-TTL :bash: (מה זה בכלל?! :nixweiss:)

הPING שלי הוא בין 20-40 (המהירות של האינטרנט שלי היא 1.5M זה תואם?)

יש עוד דברים שאפשר לעשות דרך הCMD כדי לבדוק איכות/מהירות הקשר שלי באינטרנט עם אתרים מסויימים? (tracert )

פורסם

איפה כתוב שם הפינג???

פורסם
  • מחבר

תראה אמרו לך שהפינג בתבטא בזמן, נכון?! עכשיו כל שעליך לעשות זה לראות איפה כתוב TIME נכון ?!

פורסם

1) איפה אמרו לי את זה????

2) איפה כתוב שם time??

פורסם
  • מחבר

1) איפה אמרו לי את זה????

2) איפה כתוב שם time??

1. בהתחלה קיבלתי תגובה כזו:

"פינג זה שליחת חבילת מידע קטנה לכתובת כלשהי, ומדידת הזמן שלוקח לאותו מחשב להחזיר לך תשובה. אם בחרו להגדיר את המחשב הזה שלא יחזיר תשובות לבקשות כאלה, הוא לא יחזיר תשובה ואתה תקבל Request timed out, כמו שראית."

(אני מקווה מאד שאתה קורא את הת'רד מתחילתו לפני שאתה מגיב...)

2. כתוב בין ה-BYTES לבין ה-TTL

עכשיו בקשר לשאלות שלי...

הPING שלי הוא בין 20-40, המהירות של האינטרנט שלי היא 1.5M האם זה תואם?

יש עוד דברים שאפשר לעשות דרך הCMD כדי לבדוק איכות/מהירות הקשר שלי באינטרנט עם אתרים מסויימים? (?!tracert )

פורסם

ה PING לא מדד למהירות אינטרנט, אלה יותר לזמני תגובה.. מכיוון שגם ככה הוא לא מנצל את התעבורה המלאה שלך.. גם לחיבור פחות טוב יכול להשיג ביצועים כאלו...

בשביל לבדוק מהירות חיבור, יש אתרי בדיקות...

PING נמוך חשוב במיוחד לדברים שדורשים זמני תגובה הלוך/חזור מהירים כמו משחקי אינטרנט..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים