עבור לתוכן

בעיה ממש אבל ממש בלתי נסבלת עם הכרטיס מסך ATI 9600XT

Featured Replies

פורסם

קודם כל הינה המפרט של המחשב שלי:

מעבד: intel 2.8 פרסקוט

זכרון: 512

כרטיס מסך: ati 9600xt

לוח אם: asus p4p800 se נדמה לי

ומסך: LG FLATRON F700P

בקיצור הבעיה היא שכל פעם שאני נכנס לשחק לא חשוב באיזה משחק אבל בעיקר במשחקי רשת אחרי 4-6 דק' משחק לכל היותר אני המשחק יוצא לי ואני מקבל את ההודעה הבאה:

9600xt.jpg

וזה פשוט בלתי נסבל כי איי אפשר לשחק ככה בשום משחק רשת (זה קורה לי בעיקר בcs ועוד יותר ב-battlefield 1942/vietnam )

הורדתי את כל סוגי הדרייברים שיש היה איזה דרייבר אחד שלא רשם לי את ההודעה אבל עדיין הוציא אותי מהמשחק כך שזה לא הכי עזר בדרייבר שיש לי עכשיו

נכנסתי לכאן:

VPU-Recover.jpg

בטלתי את שתי ה-V וכששחקתי שוב זה העומנם לא רשם לי את ההודעה  אבל עדיין הוציא אותי מהמשחק באותו תדירות שזה הוציא אותי אז.

אני ממש לא יודע מה לעשות וזה פשוט מוציא אותי מדעתי הדבר הזה קניתי את המחשב מלפני שנה בערך כבר בשבוע הראשון זה עשה לי את הבעיות האלה אבל אז לא שחקתי הרבה במשחקים אז זה לא הפריע לי הרבה ועכשיו זה ממש בלתי נסבל.

ד"א אם זה יכול לעזור לכם אז שמתי לב שכל פעם שאני נכנס למשחק ויוצא ההרץ של המסך יורד מ-100mhz ל60mhz.

ועוד משהו, למשל שאני משחק בבאטלפילד ויאטנאם על רזולוציה של 1024X768 ועל מדיום הכל המשחק עובד לי חלק בלי קרטועים בכלל ורק עושה לי את הבעיה ושאני מוריד את הרזולוציה ל600X480 והכל על LOW הבעיה עדיין לא נפטרת וממשיכה להציק...

תודה רבה מראש לעוזרים!!

פורסם

נראה חום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים