פורסם 2005 במאי 820 שנים פירמטתי כרגע את המחשב. התקנתי XP ואני לא שומע שום דבר! כנראה זה לא התקין את הכרטיס קול טוב?יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אםזה השם של הכרטיס קולPCI VIA AC'97 Enhanced Audio Controllerוזה השם של הלוח אםPCChips M925מזה יכול להיות?אתם יכולים להשיג לי דרייברים לזה? דחוף בבקשה חברה אני לא מבין בזה בגרוש!תודה מראש לכולם
פורסם 2005 במאי 820 שנים מחבר נווווו מזה אף אחדד לא עוזר?!?!?!? נו אני בלי מוזיקה בא לי להתאבדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד :'( :'(
פורסם 2005 במאי 920 שנים צריך להגיע דיסק עם הלוח אם .. כניראה ששם יש דריבריים .. אם אתה לא מוצא את הדיסק .. תן את הדגם של הלוח אםקרוב לוודאי שמישהו או אני נמצא את הדרייברים ..
פורסם 2005 במאי 920 שנים תנסה מפה:http://www.pcchips.com.tw/PCCWeb/Downloads/ProductsDetail_Download.aspx?categoryid=1&typeid=3&detailid=86&DetailName=Driver&DetailDesc=M925(V1.3)&MenuID=0&LanID=0ואם זה לא מתאים שם אז מפה:www.via.com.tw
פורסם 2005 במאי 920 שנים RX7 - אסור להקפיץ את הדיון שלך!בגלל שאתה משתמש חדש , אני לא ינעל את הדיון.אבל עוד הקפצה אחת והדיון ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.