עבור לתוכן

האם תהיה קיימת בעיית תאימות?

Featured Replies

פורסם

כמו שרשום בכותרת ...האם תהיה קיימת בעיית תאימות בין 200GB של דיסק קשיח לבין לוח האם ASUS P4S533-E?

פורסם

צריך לדאוג ל-SP1 או SP2 ל-Windows.

יש לבדוק באתר יצרן הדיסק הקשיח האם יש תוכנה ש"עובדת" על ה-Bios ומאפשרת התקנת HD גדול יותר ממה שאפשר עם ה-Bios הנוכחי.

רק אם כל אלה שלעיל לא עוזרים,אפשר לעדכן Bios,שזה הליך שיכול להיות פשוט הרסני ללוח ולכן יש לבצעו רק מחוסר ברירה ותוך ידיעה מוחלטת מה עושים.

פורסם

נו באמת כמה שטויות...

אין שום קשר ל XP SP1 או SP2 גם ב XP הרגיל ללא SP1 ה 200GB יעבוד כמו שצריך.

בקשר ללוח לפי מיטב זכרוני הלוח הזה יכול לעבוד עם 200 גיגה אפילו הביוסים הראשונים שלו ואם במקרה והוא לא מזהה אותו פשוט תלך לאתר היצרן שזה ASUS ו תוריד את ה BIOS העדכני שיפטור לך את הבעיה.

נ.ב עדכון BIOS לא תהליך כל כך מסוכן אם עושים אותו בצורה נכונה ובזהירות כמובן שבאמצע של התהליך אסוק לעשות RESET או כל דבר אחר שיכול לגרום למחשב להתקע ככה שעדיף שיהיה אל פסק מחובר למרות שהסבירות להפסקת חשמל היא מאוד קטנה.

פורסם
  • מחבר

תהליך ביוס עברתי מזמן עוד מתי שקיבלתי את הלוח...

בקשר ל SP1 באמת צריך לדאוג שיהיה מותקן לפי מה שאני יודע כדי שיזהה את כל הנפח

כמו כן אם בזמן הצריבה של הביוס משהו מתפקשש תמיד אפשר לקחת את אותו רכיב ולחפש לוח זהה לו ולצרוב מחדש...

פורסם

תהליך ביוס עברתי מזמן עוד מתי שקיבלתי את הלוח...

בקשר ל SP1 באמת צריך לדאוג שיהיה מותקן לפי מה שאני יודע כדי שיזהה את כל הנפח לא חובה

כמו כן אם בזמן הצריבה של הביוס משהו מתפקשש תמיד אפשר לקחת את אותו רכיב ולחפש לוח זהה לו ולצרוב מחדש... נכון אפשר לקחת את אותו הביוס ולהכניס אותו ללוח דומה כשהוא כבר פועל אחרי תהליך ה POST (כמובן להוציא את הביוס המקורי) ואז לצרוב את הביוס הדפוק מחדש.

פורסם
  • מחבר

לפי מה שאני שמעתי חייב לפחות SP1

פורסם

לפי מה שאני שמעתי חייב לפחות SP1

אני לא יודע מי אמר לך את זה אבל זה לא נכון.

תחשוב מבחינה הגיונית WINODWS 2000 תמך בכוננים של 200 גיגה לפני שיצאו לו עדכונים של SP ו XP יצא לאחר מכן אז הגיוני שהוא יתמוך גם.

חוץ מזה אני זוכר שהתקנתי כונן 200 גיגה על XP ללא SP כלל.

פורסם

יש לי 200gb על מחשב בלי sp וזה עובד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים