פורסם 2005 במאי 820 שנים Myst 4 Revelation - משחק ממש קשה!! אבל אם אתה נתקע יש לך גם מדריך במשחק וגם באינטנרט. (עלילה מעניינת)The Longest Journeyיש עוד אבל אני לא מצליח לזכור אותם
פורסם 2005 במאי 820 שנים Myst מעצבן.... הוא לא נראה בכלל כמו קווסט הוא מוזר כזה.. זו דעתי בכל אופן.ובקשר להמלצות:The Curse of Monkey IslandEscape from Monkey IslandLittle Big Adventure 1 & 2RunAway - A Road Adventureleasure suit larry 7זה מה שעולה לי בראש כרגע..
פורסם 2005 במאי 820 שנים מחבר יש אולי אתר או משהו שאפשר להוריד את זה חינם?(בלי emule או תוכנה דומה) :s05:
פורסם 2005 במאי 820 שנים קווסטים זה תפקידים?לא, זה משחקי הרפתקאות עם פתרון של כל מיני בעיות וחידות ופאזלים והתקדמות בעלילה
פורסם 2005 במאי 820 שנים כל קווסט של לוקאסארטסהמומלצים במיוחד זה Monkey Island 1,2,3 (אישית אני לא כ"כ אוהב את 4)Day of the Tentacle משחק שאני עדיין משחק פעם בכמה זמן פשוט כי הוא כזה גדולהמשחקים של Lucasarts לא ניתנים להורדה חוקית פשוט כי הם עדיין מוכרים אותם :'(
פורסם 2005 במאי 820 שנים עדיין לא הבנתי מה זה קווסט זה הרפתאות או תפקידים?זה כיף בכלל?יש לכם המלצה ל קווסט טוב וחדש?
פורסם 2005 במאי 820 שנים Lucasarts is a game company owned by George Lucas who is also the owner of Lucafilm (the movie studio that made Star Wars) and they used to make really great quests
פורסם 2005 במאי 820 שנים אם כבר הוזכר TLJ אז מישהו אולי יודע משהו בקשר להמשך שלו (אני חושב שהוא יקרא DREAMFALL או משהו כזה)
פורסם 2005 במאי 820 שנים TLJ = The Longest Journeyזה משחק הקווסט השני בטיבו של כל הזמנים (לפי דעתי כמובן)בקשר להמשך שלו: אמור לצאת מתישהו...אבל הבנתי ששינו את המשחקיות :\ זה לא Point & click יותר...ככה שאני לא יודע כמה אפשר לצפות ממנו..אגב המשחק הטוב ביותר בסגנון הזה הוא ללא ספק King's Quest 7!גדלתי על המשחק הזה! פשוט מדהים..גרפיקה מיושנת (דו-מימדי), משחקיות מעולה, עלילה מרתקת - מה אפשר לבקש יותר?
פורסם 2005 במאי 920 שנים שמעתי על TLJ.. שמעתי זה משחק טוב.אבל אני חושב שהוא ישן לפני 5 שנים ככה.. אבל אין בכלל אקשן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.