עבור לתוכן

מה דעתכם ? מסך LCD - עוד שעתיים אני סוגר על הקנייה שלו !

Featured Replies

פורסם

כמובן שהבעיה ניתנת לפתרון.

תראה כמה זמן לוקח לך לעשות את מה שאתה הצעת (לשמור נגיד 5-6 תמונות בצייר, ואז להציג אותן ב-full screen) ואז לראות מי יתן לך להתחיל לצייר לו דברים בצייר בחנות.

להריץ את התוכנה זה בדיוק שניה.

חוץ מזה, זה סתם יותר נוח. אם אתה צריך לעשות את זה ב-3-4 חנויות אז זה שווה את זה.

חוץ מזה, מי שישמע, זה לא שלהוריד תוכנה זה כל כך קשה...

<ודבר אחרון - עד שמצאתי תוכנה שעושה את מה שאני רוצה בדיוק ולא צריכה התקנה - עכשיו אני אנסה לדחוף אותה לכולם... :) >

• תגובות 35
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני בספק אם מישהו בחנות יאשר לך להכניס משהו למחשב

אם הם חכמים הם לא יסתכנו בוירוסים והשתלת טרויאנים וכו'

פורסם

יש דברים ששווה להתעקש עליהם...

בחנות שאני קניתי נתנו לי להסתכל בלי לעשות בעיות בכלל. זה די הציל אותי, כי במסך שהביאו לי היה פיקסל אחד שרוף. הביאו עוד מסך וגם בו היה פיקסל שרוף. (אל דאגה, המסך השלישי היה תקין לגמרי).

לדעתי שווה להתנות את קניית המסך בבדיקה הזו. מי רוצה לשלם 2,000 ש"ח ולגלות בבית פיקסל אדום במסך שלו??  <לא אני>

אני יודע שלא כל אחד היה טורח להתעקש על זה, אבל הנה, זה שאני לקוח נודניק השתלם לי ובמסך שלי אין פיקסלים שרופים (בנתיים...)

אגב, אחת הבעיות הכי גדולות של הצרכנים בארץ זה שהתרגלנו לאיכות שירות גרועה מאוד, ואנחנו מוכנים לסבול את החרא שמאכילים אותנו בלי לעשות בעיות. מפתיע איך כל מיני נותני שירותים / מוכרים מוכנים לבוא לקראתך כשאתה מדבר איתם בצורה הנכונה (יש לי גם כמה דוגמאות אישיות לזה).

אם נבוא כולנו בגישה של "הם לא יתנו לנו", אז באמת אין סיבה שיתנו לנו. אבל אם נבוא בגישה של "זו זכותי לראות מה שבא לי לפני שאני מוציא אלפיים ש"ח, ואם אתם לא תיתנו לי לראות אני אקנה במקום אחר" אז בהרבה מקרים נקבל מה שנרצה אם זו לא בקשה גדולה מידי. (כמובן שצריך להגיד את זה יפה ולא בצורה כזו, אבל נראה לי שאחרי שכתבתי פה חיבור באורך מאמר הבנת את הכוונה שלי...).

פורסם

ממש לא מסכים אם תסביר את העניין יתנו לך יש לי שניי חברים שעשו זאת.

harpaz צודק אתה קונה פה משהו ב כמה אלפי שקלים וזה משהו שישרת אותך לכמה שנים ולא לאיזה חודש חודשיים אז חייבים להתעקש.

פורסם

GRAVE צודק

????????

אני צודק. grave אמר שלא יתנו לך לבדוק, ואני אומר שצריך להתעקש על זה!

פורסם

MY BAD SORRY התלבלבתי אל תדאג זה תוקן קבל את הקרדיט המגיע לך :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים