פורסם 2005 במאי 720 שנים שלוםברצוני לקלוט מספר משתנים שונים מסוג INT, DOUBLE וכו' כאשר לא מבטיחים לי שכל המשתנים קיימים כלומר אני יכול להיות שהמשמש ייתן לי רק שניים מתוך המשתנים (שזה גם בסדר כי בפונקציה יש DEFAULT) הבעיה היא איך לעשות את זה........ניסיתי בשיטה הבאה - אבל זה לא עובד לי.unsigned long _l=0; char* _man="bla";// change double e=0; char _c; unsigned int s=0; unsigned int d=0; double c=0; int i=0; while (scanf("%c",&_c) && i<20) { switch (_c) { case('C'): cin>>_l>>" ">>_m>>" ">>e>>" ">>seat>>" ">>d>>" ">>".">>"\n";
פורסם 2005 במאי 820 שנים עד כמה שאני זוכר, אתה לא יכול לשים double בתוך switch (וגם אם כן - זה רעיון ממש רע).
פורסם 2005 במאי 820 שנים שלוםברצוני לקלוט מספר משתנים שונים מסוג INT, DOUBLE וכו' כאשר לא מבטיחים לי שכל המשתנים קיימים כלומר אני יכול להיות שהמשמש ייתן לי רק שניים מתוך המשתנים (שזה גם בסדר כי בפונקציה יש DEFAULT) הבעיה היא איך לעשות את זה........ניסיתי בשיטה הבאה - אבל זה לא עובד לי.אם כבר אז תכתוב משהו כזה:while ( (cin >> c) && i<20 ){switch (_c){case('C'):cout << _l << " " << _m << " " << e << " " << seat << " " << d << " " << "." << endl;
פורסם 2005 במאי 820 שנים מחבר למה COUT? אני רוצה לקלוטבוא נסביר את זה ככה, אני רוצה לקלוט פרמטרים מסוגים שונים אשר ניתנים לי בפקודת קלט אחת כל פעם לדוגמא "עובד גיל שכר "כאשר כל שורה מסתיימת ב רווח ונקודה, איך אני עושה את זה כאשר לא תמיד מובטח לי שאני מקבל את כל הפרמטרים (אני יכול לקבל רק עובד)?
פורסם 2005 במאי 920 שנים יותר קל לעשות את זה עם scanf (של C) שבה אתה מכניס את הפורמט שאתה מצפה לו, ומקבל חזרה את מספר המשתנים שהוא הצליח לקרוא בחזרה.
פורסם 2005 במאי 1120 שנים אלא אם כן אתה יודע לתכנת ב c++... לא מסובך, לדוגמא :int main(int argc, char* argv[]){ int a; string b; cin >> a >>b; cout << a << b << endl; return 0;}אז יקרא מספר, ואחריו מחרוזת, כאשר התו המפריד בקלט יהיה רווח, למשל עבוד קלט 16 xxxxנקבל פלט16xxxxמטי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.