פורסם 2005 במאי 720 שנים קצת ישן יד שניה במחיר של 100 שקליםPioneer DVR-A03 DVD-R/RW מה אתם אומרים איך?!תודה ענקית לעוזרים,
פורסם 2005 במאי 720 שנים זהו צורב ישן הכותב במהירויות איטיות להפליא - CD X8 ו DVD-R X2, מה שאומר שצריבת DVD תיקח לך כ 40 דק'.במחירים של היום -> מגוכחים ממש, ניתן לקנות NEC3520 בסביבות ה 320ש"ח וזהו אחד הצורבים הטובים בשוק.אלא אם אתה במחסור בכסף אז לא כדאי.:PioneerChipset:N/A 8xCDR CLV4xCDRW CLV 2xDVD-R CLV1xDVD-RW CLVלעומת Nec 3520:48xCDR CAV24xCDRW ZCLV 16xDVD-R CAV6xDVD-RW ZCLV4xDVD-RDL CLV16xDVD+R CAV8xDVD+RW ZCLV4xDVD+RDL CLV
פורסם 2005 במאי 820 שנים בקופון של המדינה אפשר גם ב 299עדיף כבר להוציא אקסטרה 20 שקלים ולקבל עוד שנה אחריות.
פורסם 2005 במאי 820 שנים LG 4163 ב OEM עדיף.. מגיע גם עם שנתיים אחריות, צורב על DVD RAM וקורא טוב יותר מה NEC
פורסם 2005 במאי 820 שנים קורא מה יותר טוב מהנק....עיתון....ברצינות, זה נכון אבל לא משמעותי, בעיקרון בקריאה במהירות מעל X12 הוא לא קורא כל כך איכותי ... וב PI/PIF כדאי לעשות את הבדיקות ב X5 אחרת יש ירידה באיכות המתקבלת. אבל עוד לא נתקלתי בהשפעות על השימוש היום יומי.
פורסם 2005 במאי 820 שנים איזה בדרן...היתרון היחיד של הLG על הנק זה הDVD-RAM וזה שהוא נראה יותר יפה...
פורסם 2005 במאי 820 שנים איזה בדרן...היתרון היחיד של הLG על הנק זה הDVD-RAM וזה שהוא נראה יותר יפה...כל כך הרבה דיונים נחרשו על העניין פה..באמת קשה להחליט מי טוב יותר
פורסם 2005 במאי 820 שנים איזה בדרן...היתרון היחיד של הLG על הנק זה הDVD-RAM וזה שהוא נראה יותר יפה...שטויות1. שיטת הצריבה של ה LG הכי מהירה2. ה LG הכי שקט .3. יש לו מנגנון יותר אכותי , בגלל זה הוא מותאם ליותר מדיות .4. + LG מוציאים הרבה יותר firmwares מקוריים מאשר NEC.
פורסם 2005 במאי 820 שנים שטויות4. + LG מוציאים הרבה יותר firmwares מקוריים מאשר NEC.אולי, אבל ל NEC יש FW לא רשמיים מעולים, מתעדכנים כל שבועיים ומוסיפים המהרה למדיות שאפשר להמהיר, והרבה דברים נוספים שאין ב FW רשמי.
פורסם 2005 במאי 820 שנים כמו ה BITSETTING למדיות DVD+R שלהרבה אנשים זה מאוד שימושי.קיצר שניי הצורבים הם מעולים ושווים את ערכם.כשקונים צורב פשוט צריך לעשות חושבים ולהחליט מה הצרכים שלך ולפי זה לקחת אחד מהם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.