עבור לתוכן

בעיה חמורה בעיקבות התקנת הגירסה החדשה של Azureus והגירסה החדשה של הJava JRE

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

לא מזמן התקנתי את הגירסה החדשה של Azureus גירסת ה-2.3.0.0 ויחד עם זאת התקנתי גם Java חדש, ה-Java JRE 1.5.

אם אני לא טועה (ואם זה משנה משהו) לי יש את הגירסה 1.5.0.0.2, ויש עוד גירסה של 1.5.0.0.3..

אחרי שהתקנתי את שני אלו הפעלתי את הAzureus והכל היה תקין, ראיתי את הפונקציות החדשות והלא נחוצות כל כך, אך גליתי שעכשיו אחרי זמן עבודה לא ארוך כלל הCPU USEG בTASK MANAGER גבוה מאד!

הוא יציב על 85,100K אבל ליפעמים מגיע גם עד ל 100(!!!) שלדעתי האישית זה "קצת" יותר מידי בישבילו..

האם גם לכם זה קורה? להחליף לJava החדשה ביותר? (1.5.0.0.3) או אולי לגירסה ישנה יותר?

אבל שלא תחשבו שזה רק זה.. Noo..

כניראה עקב השימוש הגבוה של הJava האינטרנט מתנתק לי! למעשה רק דפי הדפדפן מתעקשים על כך שאני לא מחובר לNET (יש לי חייגן.. אינטרנט זהב..) וכל דף שאני מנסה להעלות הוא אומר שהוא לא יכול לימצוא כי אין חיבור ל NET, אבל(!) הAzureus ממשיך לתפקד כרגיל! הוא מוריד ומעלה כאילו אין מחר..

*האומנם צבע הטורנטים הוא כחול, כלומר בעיות חיבור שונות.. ביגלל שאני "לא מחובר" לNET.

מה אני עושה עכשיו? אני מודאג ואני רעב..

*ואגב עוד משהו קטן, שמתי לב שאפילו אם אני לא מוריד שום דבר עדיין יש לי אחוז Download קטן, משהו 1.5kb/s - 2.0kb/s~ ואני לא מוריד כלום.

מה ניסגר עם זה? גם לכם זה קורה?

אשמח לכל עזרה שהיא, בייחוד לפיתרון ;D

צירפתי תמונה (תיראו את תהליך ה Java של הAzureus.. Javaw.exe)

תודה רבה :)

[attachment deleted by admin]

פורסם

אני לא יודע אם זה מנחם אותך,אבל זה מה שקורה לי גם בגרסא הקודמת(0.2).למרות שאצלי, אני לא זוכר התנתקיות,אבל בהחלט לא היה ניתן לגלוש באינטרנט בגלל תעבורה סופר איטית,אפילו כשהוא הוריד על 2K .

אבל הקטע על תפיסת זיכרון וכל השאר... :pissed:.

אה,ואצלי הג'אבה הישנה יותר(1.4)!

סורי שאין לי פתרונות. :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה :)

אז אתה אומר שאצלך הוא לא תופס כל כך הרבה זיכרון?

כמה הוא תופס?

יש לך אולי לינק לג'ווה בגירסה ישנה יותר?

האם זה קורה לעוד אנשים?

ומה באמת ניסגר עם הקטע הזה של ההורדה? אני לא מוריד שום דבר וזה כותב שאני מוריד על 2Kb/s.. יש לזה פיתרון? זה לא קרה לי עם הגירסה הקודמת.. ולא עם הג'ווה הקודמת.

לדעתי הJava אשם פה, מה דעתכם?

פורסם

גם אני עדכנתי גירסה לפני יומיים

אבל לי יש בעייה יותר מעצבנת :bash: שהוא לא מוריד לי כלום כאילו הוא תקוע (הוא גם לא מעלה).

בנוגע לזכרון , הוא נשאר אותו דבר כלומר הוא תופס לי 40K .

פורסם
  • מחבר

לא מוריד ביכלל?

אולי הוא תופס לך 100% CPU USEG? הבעיה הזו מוכרת לאנשים שמשתמשים ב- Fire Wall NOD 32.

אגב כשאמרתה שעידכנתה גירסה, התכוונתה רק לגירסת הביטורנט? או גם לJAVA?

זה פשוט לא הגיוני.. עכשיו הוא יציב על 86K :(

אולי לא הסרתי את כל הJAVA הישנה מהמחשב ליפני שהתקנתי את הJAVA החדשה?

מחקתי כל דבר שהיה קשור לJAVA מההוספה הסרה שבלוח בקרה, יש עוד משהו שהייתי צריך לעשות? אולי דרך יותר מתוחכמת להסרת הJAVA מהמחשב?

יש איפשהו לינקים לגירסאות JAVA ישנות יותר?

פורסם
לא מוריד ביכלל?

אולי הוא תופס לך 100% CPU USEG? הבעיה הזו מוכרת לאנשים שמשתמשים ב- Fire Wall NOD 32.

שום כלום אין תנועה בכלל (הורדה+העלאה) אני משתמש בפיירוול של XP והשימוש בCPU זניח.

אגב כשאמרתה שעידכנתה גירסה, התכוונתה רק לגירסת הביטורנט? או גם לJAVA?

אני חושב לשניהם , נוספו עוד כמה אופציות לאזארוס , והוא הוריד לי קובץ שקשור לJAVA .

הפתרון שאני חושב שהוא הכי טוב זה למחוק הכל ולהתקין מחדש.

פורסם
  • מחבר

בהחלט, זה מה שעשיתי, והבעיה עדיין נימשכת :(

אבל אני חושב שאולי לא הסרתי את הJAVA כמו שצריך, ביגלל שבFIRE WALL עדיין יש את אופציית ההתחברות לרשת של הJAVA הישנה יותר בנוסף לחדשה..

יש דרך מיוחדת כלשהיא להסרת JAVA? או שזה כרגיל, מההוספה הסרה..?

איפה אפשר להשיג גירסאות קודמות של JAVA?

פורסם

אני משתמש ב JAVA / AZAREUS האחרון ועובד בלי בעיות.. מה שכן ביטלתי את כל האופציות החדשות שקשורות לרשת ה P2P הפנימית שהם הקימו...

איזה FIREWALL אתה משתמש ? תנסה לבטל אותו זמנית ולראות אם זה עוזר לבעיה...

מה גם תסיר את AZAREUS לגמרי, תמחוק את כל ההגדרות ותתקין שוב, ותגדיר מחדש, ותבטל את ה P2P NETWORK הרגיל...

פורסם
  • מחבר

ראשית, תודה על התגובה.

אני משתמש ב FIREWALL של SYGATE, ניסיתי לבטל אותו ולראות אם יש שינוי, ולצערי לא היה.

איפה האופציות החדשות האלו של הP2P NETWORK נמצאות?

אגב, כמה זיכרון התוכנה צורכת לך?

בהחלט אנסה למחוק את התוכנה לגמרי ולהתקין מחדש.

כיצד אני מחזיר את כל הטורנטים והמידע שלי אחרי התקנה חדשה של התוכנה?

תודה :)

פורסם

הכל ב

C:\Documents and Settings\<USER NAME>\Application Data\Azureus\torrents

אם כי שווה לנסות הכל מחדש ולראות אם זה משפיע... וגם לוודא שיש לך JAVA 1.5 B3, זה לוקח לי כמה עשרות MB, לא רץ לי כרגע...

הםם, האופציות האלו נמצאות בהרבה מקומות שם.. לקח לי זמן לעבור ולמחוק.. פשוט אולי תשתמש ב AZZAREUS גרסא אחת פחות מהכי חדשה..

פורסם
  • מחבר

OK, הורדתי את הגירסה 2.2.0.0 והשימוש בזיכרון בהחלט נמוך יותר.

25K \ 45K ~ אני רק מקווה שזה לא ישפיע על המהירות שלי :-[

*אשמח אם תשתפו אותי בסידור ההגדרות שלכם לתוכנה, בטאב ה"שרת" וה"העברה".

פורסם

אם אני זוכר נכון, אצלי, שמתי מספר חיבורים בלתי מוגבל, UPLOAD חייבים לשים על 12K גלובלי, אחרת הוא מגביל את ה DOWNLOAD. את ה DOWNLOAD שמתי בלתי מוגבל, ובכל הורדה אחרי שאני מתחיל אותה, אני מגביל אותה ל 3-4 חיבורים ונותן הגבלת UPLOAD אישית של בין 6 ל 10...

פורסם

אני אישית השתמשתי ב-Azerous והיא תפסה לי לא פחות ולא יותר 100MB של זיכרון, מאז עברתי ל-BitComet המובססת על C++ ואני מרוצה ממנה מאוד! :)

פורסם

bitcomet בהחלט אחלה תוכנה, אתמול התקנתי אותה והיא קלה יחסית ומהירה, אזורוס סתם כבד ומעאפן

אגב עוד תוכנה טובה זה-bittorando, יש לי איתה ניסיון של כמעט שנה, תוכנה מהירה וטובה, לא לוקחת הרבה משאבים

פורסם

כולם טובות, אף אחד לא הגיע אצלי לביצועי הורדה /נוחיות של AZAREUS... אומנם הבעיה שלו היא שהוא כתוב ב JAVA, משמע הוא לוקח הרבה משאבים... מה לעשות לכל דבר יש TRADEOFF....

תנסו אולי לעדכן ל JAVA 1.5b3 ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים