עבור לתוכן

אני מחפש HD גדול וזול , מה דעתכם על הWD1600JB Western Digital .

Featured Replies

פורסם

הי,

יש לי פנטיום 4 ישן ללא SATA ו2 דיסקים שכבר מלאים , חשבתי להחליף את אחד הדיסקים בגדול יותר, חשוב שיהיה זול אך בעל נפח גדול,

נראה שאין לי ברירה אלא לקנות PATA כי אני לא אשקיע כסף בבקר SATA .

חשבתי לקנות WD1600JB Western Digital שהוא PATA של 160 גיגה ועולה באזור 515 בזאפ .

האם יש למשהו הצעה אחרת?

האם יש כונן שיש בו גם SATA+PATA והוא זול ?

תודה.

פורסם

הדיסק קשיח של Western Digital לא מומלץ. תקנה דיסק קשיח של Maxtor.

בקר IDE עולה כ-150 ש"ח, כמדומני. אני לא יודע כמה עולה בקר SATA.

למיטב ידיעתי, לא קיימים דיסקים קשיחים שתומכים גם ב-PATA וגם ב-SATA.

פורסם

הדיסק קשיח של Western Digital לא מומלץ. תקנה דיסק קשיח של Maxtor.

על סמך מה? לניסיוני אתה יכול לקנות בשקט WD, MAXTOR או SYGATE.

פורסם

ולי יש הרדיסק של WD בן 5 ועדיין חי ונושם ותקין לגמרי..

לכל אחד יש נסיון רע עם מוצר, אבל לא צריך לשלול חברה שלמה בגלל פריט אחד דפוק.

פורסם

לא מדובר בדיסק קשיח אחד דפוק, אלא בדיסק קשיח אחד שנהרס ודיסק קשיח שני שמראה סימנים חשודים (שניהם של Western Digital).

אנשים נוספים בפורום ציינו שהיה להם נסיון רע עם דיסקים קשיחים של Western Digital.

אמנם, ייתכן והדיסקים הקשיחים החדשים שלהם יותר טובים, והפרט לא מעיד על הכלל, אבל באופן אישי אני מעדיף להתרחק מדיסקים קשיחים של Western Digital (הנכווה ברותחים, יזהר בפושרים).

כל אחד יכול לעשות את השיקול שלו, אם ללמוד מנסיון של אחרים, או לתת הזדמנות שנייה על חשבונו לחברה שאחרים נכוו ממוצרים שלה, בעבור חיסכון של כמה עשרות שקלים בודדים בלבד (אם בכלל).

פורסם

דיסקים קשיחים מתקלקלים.

אני יכול להביא לך 20 איש שהתקלקלו להם דיסקים של סיגייט ומקסטור. אז מה?

אין שום דבר רע לא בסיגייט, מקסטור, היטאצ'י או WD.

אישית יש לי בבית 5 דיסקים של WD.

פורסם

לי נדפק דיסק 250 ג'יגה של מקסטור, SATA עם 16 מגה BUFFER, אז ?? ודוקא ה WD עד היום טפו טפו, עובדים מצוין (וגם השירות עליהם יותר טוב בארץ)

אם לא הייתי עולה על זה שהמקסטור מתחיל להתפגר, הייתי מאבד שם יותר מ 200 ג'יגה חומר :bash:

פורסם

אין שום דבר רע לא בסיגייט, מקסטור, היטאצ'י או WD.

דוקא בהיטאצי יש משהו רע, או לפחות ב 40GB שלהם.

במקום העבודה האחרון שלי, הלכו די הרבה דיסקים של היטאצ'י תוך קצת יותר משנה (כבר אין אחריות...)

בכל מקרה, היום קונים לפי מספר שנות האחריות, ולמי שיש בקרי SATA2 שיקנה סיגייט NCQ (או מי שמתכנן בעתיד להחליף לוח אם).

פורסם

אני ממליץ כבר לשהקיע עוד איזה 50 שקלים ולקנות 200JB PATA של WD ובנוגע לזה אם זו חברה טובה אז בהחלט כן.

הכוננים שלה לא עשו לי בעיות יש לי כרגע 120 SATA ו שניים של 200 PATA וכולםפ עובדים 24\7 והכל תקין וככה אני חושב שזה עם שאר החברות מבחינת בטיחות כולם דיי אותו דבר למרות שאישית אני מפחד מ "סיגייט" כי היה לי את ה באראקודה 80 PATA שלהם והוא נדפק לי 6 פעם עד שפשוט מכרתי אותו ולקחתי 80 WD שכבר מזמן לא אצלי אבל עובד מצויין אצל הבנאדם הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים