פורסם 2005 במאי 720 שנים כתבתי אפליקצית web בשפת ++c המציגה את השעה.קראתי לתכנית בשם t5.cgi והצבתי אותה במחיצה: c:\inetpub\wwwroot\cgi-bin. המחשב שלי הוא win xp.קראתי לתכנית באמצעות ie בכתובת הבאה: http://localhost/cgi-bin/t5.cgi וקיבלתי בדפדפן את הכיתוב הבא:"Date is: Sat May 2005 Time: 13:48:17" אח"כ העברתי את אותו הקובץ לשרת מארח (win 2003) האמור לתמוך בקבצי cgi וקראתי לקובץ באמצעות הדפדפן וקיבלתי:"D:\HTTP\wwwroot\total-rast.com\t5.cgi' script produced no output"נכנסתי לשרת האיכסון ולחצתי במקש ימני על שם הקובץ וב properties סימנתי וי ל execute אך התוספת לא התקבלה.מישהו יכול להסביר לי מדוע לא עולה בידי להריץ את קובץ ה cgi ?תודה !
פורסם 2005 במאי 720 שנים האם דאגת להוציא את שורת הפלט הבאה לפני ש"הדפסת" משהו לפלט?Content-type:text/html\n\nוהאם הגדרת בשרת את התיקייה שממנה אתה מפעיל את הקובץ כתיקיית CGI?לא מכיר את 2003 כל כך אבל בשרת אפצ'י כן צריך להגדיר.
פורסם 2005 במאי 720 שנים מחבר כמובן שדאגתי אחרת לא הייתי מקבל את התוצאה הרצויה במחשב שלי.במחשב המרוחק המארח נאמר לי שאין צטורך ליצור תיקיית cgi-bin אך העלאת הקובץ לא צלחה כאמור לעיל. גם הצבתו במחיצת cgi-bin שיצרתי לא הועילה.ידוע לך מדוע, כאשר אני מסמן וי ב attribute של המאפיינים: executr זה לא תופס? נראה לי שפה טמונה הבעיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.