פורסם 2005 במאי 720 שנים פתחתי צייר ושלושה אתרים וניסיתי לשמור ועלתה הודעה שאין מספיק זיכרון וצריך לסגור תוכניות לפני הפירמוט ההודעה הזאת בחיים לא עלתה לי והנה עוד שתי הודעות שקשורות לשגיאת מערכת זיכרון ול-McAfee
פורסם 2005 במאי 820 שנים לאיזה כונן עשית פירמוט?ולא כ"כ הבנתי, ה-ERROR הזה קופץ בכל פעם שמופיעה לך ההודעה הזו של MCAFEE?
פורסם 2005 במאי 920 שנים מחבר אני חושב שהתכנאי עשה פירמוט לשתי הכוננים וה-ERROR לא קשור ל-MCAFEE הוא עולה במלא דברים אחרים (אתרים שירים וכו') אולי משהו לא בסדר בזיכרון הווירטואלי ???
פורסם 2005 במאי 920 שנים ההגדרות של הזיכרון הוירטואלי נראות בסדר...אם הטכנאי הזה פירמט לך את ה-H.D והתקין לך את ה-XP מחדש אז הכל צריך לעבוד כמו שצריך, אלא אם כן יש איזושהיא תוכנה שרצה לך ברקע שגורמת לשגיאה הזו לקרות. ובאמת זה יכול להיות ה-MCAFEE או כל דבר אחר. תנסה לעלות את המחשב ב-DIAGNOSTIC MODE ככה שאין שום תוכנה שרצה ברקע. תעבוד ככה עם המחשב, תפעיל דברים ותראה אם זה חוזר. לא ממליץ לך להתחבר לאינטרנט ללא פיירוול ובלי אנטיוירוס, מקסימום תוכל לנסות גירסאות אחרות שלהם או בכלל של חברות אחרות.רגע... עכשיו שמתי לב שהשגיאה נובעת בגלל קובץ שנקרא TRUECRIME.EXE. מה זה הקובץ הזה?
פורסם 2005 במאי 1020 שנים מחבר איך אני מפעיל את המחשב DIAGNOSTIC MODE ואחי השגיאה בגלל קובץ שנקרא TRUECRIME.EXE.זה המשחק True Crime - Streets of LAאבל היא עולה בכל דבר (אתרים תוכנות סרטים ושירים)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.