עבור לתוכן

בעיית הספק ל-Geforce 6600 GT PCI-E

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

קניתי את הספק מ-KSP היום בבוקר (6.5.2005), וזה עלה לי 360 ש"ח..., איזה ספק אני יכול לקנות במחיר הזה עם 24 הפינים? והאם ייתכן שזה לא יפתור את הבעיה?

פורסם

זאת בעיה, קודם כל המדיניות שלהם היא שהקונה צריך לבדוק אם המוצר מתאים לצרכיו

דבר שני, אין להם ספקים איכותיים אחרים חוץ מHEC

פורסם
  • מחבר

בקשר להחלפה אל תדאג.., יש ספקי כוח של HEC שתומכים בתקן 24 פינים?

אני דיברתי עם המוכר בKSP והוא אמר לי לקנות את הספק הזה 475W כדי שזה בטוח יפעל, אז הלכתי לפי מה שהוא אמר לי, אבל גיליתי שהוא טעה... :bash:

פורסם

לא בטוח שזאת בכלל הבעיה (סביר אבל לא בטוח)

ב KSP אין ספק עם 24 פין לפי האתר, תצטרך לשאול אותם

פורסם

צריך להיות לך על הלוח, ליד המעבד, חיבור מרובע 4 פינים

השתמשת בו ?

פורסם
  • מחבר

אכן חיברתי את חיבור אבעת הפינים וזה לא עוזר... אם הבעיה אינה בחיבור 24 הפינים, במה היא יכולה להיות?

פורסם

שמע, אני לא מזמן הרכבתי בדיוק את אותו המפרט, אותו לוח, אותו כרטיס מסך של XFX, מ KSP, אבל עם 6A19 עם ספק HEC300ART והכל עובד סבבה. לדעתי יש לך בעיה עם אחד מרכיבי החומרה. נכון שעדיף איזה ENERMAX ונכון שעדיף 24 פינים אבל אצלי זה עבד יופי עם ה 300 וגם ב OC לבאס +270.

יש לך אחריות. תממש אותה.

פורסם

אם אני לא טועעה

הרכבת כרטיס מסך עולה ב ksp 30 שח

פורסם
  • מחבר

שמע, אני לא מזמן הרכבתי בדיוק את אותו המפרט, אותו לוח, אותו כרטיס מסך של XFX, מ KSP, אבל עם 6A19 עם ספק HEC300ART והכל עובד סבבה. לדעתי יש לך בעיה עם אחד מרכיבי החומרה. נכון שעדיף איזה ENERMAX ונכון שעדיף 24 פינים אבל אצלי זה עבד יופי עם ה 300 וגם ב OC לבאס +270.

יש לך אחריות. תממש אותה.

סבבה, תודה.

פורסם

ברשותי אותי כרטיס, XFX תחת התקן PCI-e לא דורש חיבור חשמל חיצוני כמדומני...

יש אפשרות כי הכרטיס פגום ויש בעיה בצ'יפ שמקבל את המתחים.. תנסה לברור עם החנות מה ניתן לעשות והם ככל הנראה עשוים להחליף לך עם האחריות..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים