פורסם 2005 במאי 620 שנים לפני כמה ימים קנית מחשב חדש מKSP.מפרט (רק החלקים החשובים): AMD 3000+ winchesterGA8NF-9 MOBOvideo card XFX Geforce 6600 GT PCI-EHEC PSU 475w.כשאני מריץ על המחשב CSS משחק קצת ויוצא ממנו, מופיעה לי הודעת שגיאה של NVIDIA שאומרת שהכרטיס מסך לא מקבל מספיק הספק, ושצריך לבדוק אם החיבור מתח על הכרטיס מסך מחובר, ולבדוק שהספק מספק מספיק כוח לכרטיס מסך כדי שיפעל. כתוצאה מכך, כתוב לי שמהירות כרטיס המסך מורדת בכדי לווסת את ביצועי כרטיס המסך בהתאם להספק הכוח שהוא מקבל.בהתחלה, כשקניתי את המחשב, היה לי ספק כוח ג'נרי 400W שאיתו המחשב עשה את אותה הבעיה. אז הלכתי לKSP וקנית את הספק של HEC עם 475 וואטים אך זה לא עזר, נשארה אותה הבעיה. על הלוח לא מצאתי כל שקע לחיבור מולקס כתוספת מתח. כתוצאה מכך המשחקים המשחקים אינם רצים טוב על המחשב, ומקרטעים להם...מי שיכול, שיעזור בבקשה, תודה מראש!
פורסם 2005 במאי 620 שנים מחבר כמה עולה ספק כוח כזה? יותר מהספק הנוכחי שלי?והאם ישנה אפשרות לקנות את המתאם מ-20 ל-24 פין וזה יפתור את הבעיה?
פורסם 2005 במאי 620 שנים לא קשור ל20/24 פיניםצריך לחבר חשמל לכרטיס מסך, זה לא מולקס אלא חיבור של PCI-EXPRESSאם אין כזה בספק יש לקנות מתאם[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 במאי 620 שנים מחבר בקשר לחיבור 24 פין.קראתי באינטרנט עליו, ואיך ליצור כזה מתאם מ20 ל-24 פין.יצרתי את המתאם, חיברתי אותו למחשב, והוא פועל כרגיל... ועדיין ההודעת שגיאה מופיעה, והמשחקים לא פועלים טוב.any ideas?
פורסם 2005 במאי 620 שנים לוחות של 24 פינים פועלים גם עם כבל 20 פין סטנדרטי (גם ללא מתאם)אתה מדבר על AGP ואצלו זה PCIeיכול להיות שאתה צודקאני לא יודע אם לגירסת הPCI-EXPRESS יש חיבור חשמל או לאכנראה שלא לפי דברי פותח הת'רד
פורסם 2005 במאי 620 שנים זה תופעה שחוזרת על עצמה בזמן האחרוןאנשים קונים ספקי כח שלא מתאימים ללוחות PCIeמרבית כרטיסי מסך PCIe מקבלים את מלוא אספקת החשמל מלוח האם לא כמו ב AGP שהאספקה יכולה להתחלק בין הלוח לחיבור חיצוני.אם אתה מחבר ספק כח בתקן ישן 20 פין יחד עם כרטיס מסך סטנדרטי מרבית הסיכויים שהכל יהיה בסדר אבל אם קנית כרטיס מסך חזק, ללוח האם לא יהיה מספיק כח לתת לכרטיס.אתה צריך ספק כח גירסה 2 שיש לו יציאה מובנית 24 פינים.אני לא יודע אם זו הבעייה אצלך אבל כדאי שתבדוק בכיוון.
פורסם 2005 במאי 620 שנים אני חושב שלאהלוח זקוק ליותר כח ואם אתה מחבר מתאם אתה מפצל כמות כח נתונה ונשאר אם אותה הבעייה.
פורסם 2005 במאי 620 שנים דבר ראשון,חבל שלא שאלת בפורום לפני שקנית את הספקאמנם הוא בדירוג W גבוה אבל חלוקת הריילים שלו לא טובה במיוחדבמחיר שלו יש ספקים טובים יותרדבר שני, תנסה להחזיר אותו ולקבל זיכויאיפה קנית אותו ומתי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.