פורסם 2005 במאי 620 שנים שלום, האימיול במחשב אחר ברשת על LOW ID ואני לא מצליח לשנות את זה, יש הצעות? תודה, אלי.
פורסם 2005 במאי 620 שנים אם יש לך ברשת מקומית שני מחשבים או יותר שמפעילים eMule, אז אתה צריך להגדיר עבור כל אחד מהם פורטים שונים, לפתוח את הפורטים המתאימים ב-Firewall תוכנה, ולהפנות את הפורטים למחשבים השונים בנתב (לכל מחשב את הפורטים שה-eMule שלו משתמש בהם).
פורסם 2005 במאי 620 שנים פתחת את הפורטים ב-Firewall תוכנה במחשב השני, והפנית בנתב את הפורטים החדשים למחשב השני?
פורסם 2005 במאי 620 שנים מחבר והפנית בנתב את הפורטים החדשים למחשב השני?מה זה ? ואיך? אם אני לא טועה נתב זה ראוטר... אז אני לא משתמש בנתב..
פורסם 2005 במאי 620 שנים איך בדיוק המחשבים שלך מחוברים לאינטרנט?שני המחשבים מחוברים ישירות למודם רשת חיצוני, או שהם מחוברים אליו דרך HUB/Switch?יכול להיות שהמחשב הראשון מחובר לאינטרנט באמצעות מודם, והמחשב השני מחובר למחשב הראשון בכבל מוצלב?איזה הגדרות הגדרת על-מנת שה-eMule במחשב הראשון יעבוד ב-High ID?
פורסם 2005 במאי 620 שנים מחבר הם פועלים בעזרת סוויץ' , ה-High ID פועל על הפורטים 4662, 4672 וה- LOW על 6662, 6672
פורסם 2005 במאי 620 שנים אחרי ששינית את הפורטים במחשב השני, אתחלת את המחשב והפעלת את eMule מחדש?יש לך במחשב השני Firewall תוכנה כמו ZoneAlarm שחוסם את הפורטים, או Firewall של Windows XP?
פורסם 2005 במאי 720 שנים הם פועלים בעזרת סוויץ' , ה-High ID פועל על הפורטים 4662, 4672 וה- LOW על 6662, 6672 ואיך המתג(סוויץ') מחובר לאינטרנט?אתה מקבל IP נפרדים לכל מחשב?או שיש לך מודם ששודרג לנתב?
פורסם 2005 במאי 720 שנים בעייתך יכולה להיפתר בקלות על ידי כך שפשוט תוריד גירסה חלופית (Mod) שמאפשר תמיכה בשיתוף אינטרנט של חלונות ובכלל בנתבים שונים.....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.