עבור לתוכן

הסרת אחת מתוך שתי מערכות הפעלה

Featured Replies

פורסם

שלום

התקנתי ווינדוס XP בכונן נפרד

איך אני מוחק את הקודם מהכונן הקודם?

כרגע הוא נותו לי בתחילת ההרצה אפשרות לבחור בין שניהם

תודה

פורסם

השאלה היא אם אתה רוצה להסיר את הווינדוס מהכונן השני, או פשוט שלא ייראה לך את השאלה הזאת, ויעלה ישר את הווינדוס היותר חדש.

אם זה להסיר, אז רק לפרמט.

אם אתה רוצה שלא תופיע שאלה, תכנס לCONTROL PANEL > SYSTEM > ADVANCED > STARTUP AND RECOVERY תבחר את הווינדוס בחדש בDROP DOWN LIST, ותוריד מתחת לזה את האופציה להציג את הרשימה בBOOT.

פורסם
  • מחבר

אני מעוניין להוריד את כולו!

פשוט למחוק

פורסם

אז תפרמט את הכונן ההוא כמו שאמרתי. ואחרי זה תמחוק את השורה שלו מהBOOT.INI לא יהיו לך בעיות.

פורסם
  • מחבר

אני חייב לפרמט את כל הכונן? אני לא יכול למחוק רק תסיפריה?

פורסם

זה יכול לגרור המון בעייות. עדיף שלא.

פורסם

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=118872.0

ושנה בבקשה את הכותרת למשהו מעט יותר אינפורמטיבי. משהו בסגנון "הסרת אחת מתוך שתי מערכות הפעלה" יבהיר בצורה הרבה יותר טובה מה בדיוק אתה רוצה לעשות.

בהצלחה.

פורסם

אי אפשר סתם ככה לעשות פורמט לכונן :nono:, זה תלוי מאיזה כונן המחשב שלך עושה BOOT.

RAS81, תן קצת פירוט על הכוננים שלך...

פורסם
  • מחבר

איך אני אתן לך פירוט? (אני זוכר שיש אפשרות כזאת של הדפסת כל הנתונים אבל אני לא יודע איך.

אני יכול להגיד לך תנתונים שלהם אבל לא נראה לי שזה יוכל להגיד מאיפה הוא עושה BOOT.

אשמח אם תוכל להגיד לי את נותנים תפירוט הזה

תודה רבה על העזרה!

פורסם

אני צריך לדעת באילו מהכוננים שלך נמצאים NTDETECT.COM, ntldr, BOOT.INI , באילו כוננים מותקנים אצלך ה-XP-ים ואיזה כונן אתה רוצה לפרמט.

פורסם
  • מחבר

BOOT - - נמצא בD קיצור לקובץ בG אשר הוא בעצם קובץ בתוכנה PartitionMagic (מוזר לא?)

NTLDR - יש לי 3 בD ואחד בG

NTDETECT.COM - אותו דבר 3 D ואחד בG

יש לי ווינדוס בכונן C, G,D

ואני רוצה למחוק את G,C

פורסם

יש לך 3 XP? למה? לא חשוב...

אם יש לך PartitionMagic, תראה שם איזה מהכוננים שלך הוא ב-ACTIVE.

פורסם

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=118872.0

ושנה בבקשה את הכותרת למשהו מעט יותר אינפורמטיבי. משהו בסגנון "הסרת אחת מתוך שתי מערכות הפעלה" יבהיר בצורה הרבה יותר טובה מה בדיוק אתה רוצה לעשות.

בהצלחה.

אם בחרת להתעלם מהקישור שלי, זו החלטה שלך. אבל אין שום סיבה שמשתמש יחסית ותיק פה יתעלם מחוקי הפורום ומהערות.

הסיבה היחידה שאני לא נועל את הדיון כרגע היא כי אני רוצה שהדיון הזה יגיע לפתרון.

שנה את הכותרת.

פורסם
  • מחבר

חס וחלילה - לא בחרתי להתעלם מהקישור - נכנסתי אליו אבל ראיתי שיש הזהרה מלמחוק את המערכת וחוץ מזה יש לי פלונטר בכל הBOOT הזה בגלל תוכנת

PartitionMagic

פורסם

למה להסתבך? תפרמט את הכוננים שאתה לא רוצה, ואז תעשה התקנה מתקנת של הXP על הכונן שאתה רוצה שיהיה בו WINDOWS. הוא יכתוב את כל קבצי המערכת הנחוצים מחדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים