פורסם 2005 במאי 620 שנים שלוםהתקנתי ווינדוס XP בכונן נפרדאיך אני מוחק את הקודם מהכונן הקודם?כרגע הוא נותו לי בתחילת ההרצה אפשרות לבחור בין שניהםתודה
פורסם 2005 במאי 620 שנים השאלה היא אם אתה רוצה להסיר את הווינדוס מהכונן השני, או פשוט שלא ייראה לך את השאלה הזאת, ויעלה ישר את הווינדוס היותר חדש.אם זה להסיר, אז רק לפרמט.אם אתה רוצה שלא תופיע שאלה, תכנס לCONTROL PANEL > SYSTEM > ADVANCED > STARTUP AND RECOVERY תבחר את הווינדוס בחדש בDROP DOWN LIST, ותוריד מתחת לזה את האופציה להציג את הרשימה בBOOT.
פורסם 2005 במאי 620 שנים אז תפרמט את הכונן ההוא כמו שאמרתי. ואחרי זה תמחוק את השורה שלו מהBOOT.INI לא יהיו לך בעיות.
פורסם 2005 במאי 620 שנים http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=118872.0ושנה בבקשה את הכותרת למשהו מעט יותר אינפורמטיבי. משהו בסגנון "הסרת אחת מתוך שתי מערכות הפעלה" יבהיר בצורה הרבה יותר טובה מה בדיוק אתה רוצה לעשות.בהצלחה.
פורסם 2005 במאי 720 שנים אי אפשר סתם ככה לעשות פורמט לכונן , זה תלוי מאיזה כונן המחשב שלך עושה BOOT. RAS81, תן קצת פירוט על הכוננים שלך...
פורסם 2005 במאי 720 שנים מחבר איך אני אתן לך פירוט? (אני זוכר שיש אפשרות כזאת של הדפסת כל הנתונים אבל אני לא יודע איך.אני יכול להגיד לך תנתונים שלהם אבל לא נראה לי שזה יוכל להגיד מאיפה הוא עושה BOOT.אשמח אם תוכל להגיד לי את נותנים תפירוט הזהתודה רבה על העזרה!
פורסם 2005 במאי 720 שנים אני צריך לדעת באילו מהכוננים שלך נמצאים NTDETECT.COM, ntldr, BOOT.INI , באילו כוננים מותקנים אצלך ה-XP-ים ואיזה כונן אתה רוצה לפרמט.
פורסם 2005 במאי 720 שנים מחבר BOOT - - נמצא בD קיצור לקובץ בG אשר הוא בעצם קובץ בתוכנה PartitionMagic (מוזר לא?)NTLDR - יש לי 3 בD ואחד בGNTDETECT.COM - אותו דבר 3 D ואחד בGיש לי ווינדוס בכונן C, G,Dואני רוצה למחוק את G,C
פורסם 2005 במאי 720 שנים יש לך 3 XP? למה? לא חשוב...אם יש לך PartitionMagic, תראה שם איזה מהכוננים שלך הוא ב-ACTIVE.
פורסם 2005 במאי 720 שנים http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=118872.0ושנה בבקשה את הכותרת למשהו מעט יותר אינפורמטיבי. משהו בסגנון "הסרת אחת מתוך שתי מערכות הפעלה" יבהיר בצורה הרבה יותר טובה מה בדיוק אתה רוצה לעשות.בהצלחה.אם בחרת להתעלם מהקישור שלי, זו החלטה שלך. אבל אין שום סיבה שמשתמש יחסית ותיק פה יתעלם מחוקי הפורום ומהערות.הסיבה היחידה שאני לא נועל את הדיון כרגע היא כי אני רוצה שהדיון הזה יגיע לפתרון.שנה את הכותרת.
פורסם 2005 במאי 720 שנים מחבר חס וחלילה - לא בחרתי להתעלם מהקישור - נכנסתי אליו אבל ראיתי שיש הזהרה מלמחוק את המערכת וחוץ מזה יש לי פלונטר בכל הBOOT הזה בגלל תוכנת PartitionMagic
פורסם 2005 במאי 720 שנים למה להסתבך? תפרמט את הכוננים שאתה לא רוצה, ואז תעשה התקנה מתקנת של הXP על הכונן שאתה רוצה שיהיה בו WINDOWS. הוא יכתוב את כל קבצי המערכת הנחוצים מחדש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.