עבור לתוכן

כונן הדיסקטים שלי לא מזהה דיסקטים

Featured Replies

פורסם

חבר שלי שם מידע בתוך דיסקט ונתן לי אותו, אך כשהכנסתי את הדיסקט לכונן המחשב העלה הודעה ואמר שהדיסקט לא מפורמט...

ניסתי אותו בשני מחשבים נוספים ולא הייתה בעיה, בשתי הבדיקות המחשב זיהה את הדיסקט והעלה את המידע, כך שאני מניח שהבעיה היא בכונן שלי.

כשמתקינים ווינדוס חדש(דבר שעשיתי לא מזמן) צריך לעשות משהו עם כונן הדיסקטים כמו להוריד דרייבר או משהו כזה כדי שהוא יעבוד?

פורסם

כשמתקינים את XP צריך לספק דרייבר ל-SATA Raid.

יכול להיות שנפגם לך כבל הנתונים.נסה דיסקטים אחרים,ואם זה לא עוזר,אז נסה להחליף כבל.

עוד דבר הוא פין מס' 34-אם הוא פגום,אז יש בעיה בזיהוי הדיסקטים.ישר אותו בזהירות,אם הוא עקום ובדוק שהכבל מחובר אליו כמו שצריך.זה הפין הקיצוני(תסתכל על הכונן עצמו ותראה שיש ציון של פין מס' 1 ופין מס' 34).

פורסם

מה הקשר ל דרייבר של SATA?

בכל מקרה רוב הסיכויים אם לא נגעתה בכלבים שבמחשב שלך ולא ניתקתה שום דבר בטעות מדובר בכונן דיסקטים דפוק שזה קורה המון כי הראש מתכסה בהמון אבק ומפסיק לקרוא את הדיסקטים ולא רק זה הוא גם מתחיל להרוס אותם.

מה שאתה יכול לעשות זה לנסות לנקות אותו עם זרם אוויר או אולי אם יש לך דיסקט ניקוי ואם זה לא עוזר אז עזוב וקנה אחד חדש הוא עולה כולה 35-40שקלים.

כמובן בכל מקרה תבדוק את החיבורים.

פורסם

40 שקל ותביא חדש

פורסם

הוא שאל מה צריך לשים בכונן הדיסקטים בעת התקנת XP=הקשר ל-SATA.

אם אתם אומרים שזה פאק בכונן(אם הוא אכן לא נגע בחיבורים) אז באמת רכישת כונן חדש זזה פתרון זול וטוב.

בימינו גם כוננים אופטיים חדשים לא יקרים,לכן הרבה פעמים עדיף להחליף בחדש וזהו.

פורסם

הוא שאל מה צריך לשים בכונן הדיסקטים בעת התקנת XP=הקשר ל-SATA.

אם אתם אומרים שזה פאק בכונן(אם הוא אכן לא נגע בחיבורים) אז באמת רכישת כונן חדש זזה פתרון זול וטוב.

בימינו גם כוננים אופטיים חדשים לא יקרים,לכן הרבה פעמים עדיף להחליף בחדש וזהו.

הוא ממש אבל ממש לא שאל את זה אם תקרא טוב אז תשים לב שהוא שאל אם ישנו צורך בדרייברים לכונן דיסקטים ואתה בכלל אמרתה לו שיש צורך ב דרייבר ל SATA ומה הקשר בדיוק בין בקר FLOPPY DISK ל SATA?

אז רק שתדע אין קשר ולא צריך שום דרייבר בזמן התקנה ואפילו ל SATA לא צריך דרייבר כשמתקינים XP SP2.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים