עבור לתוכן

מה עדיף norton internet security או zone alarm?

באיזה firewall אתה מעדיף להשתמש? 636 הצבעות

1. 1. באיזה firewall אתה מעדיף להשתמש?

• norton internet security
    • zone alarm
    • win xp buildin firewall
    • אני לא משתמש ב-firewall
    • יש לי hardwear firewall

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אני מנסה לראות באיזו תוכנה כדאי לי להשתמש.

פורסם

רק norton

symantec היא אחת החברות היותר טובות ואיכותיות שיש בשוק!!

פורסם

עם כבר מורטון אז:Norton Personal firewall

פורסם
  • מחבר

NORTON עדיף על הרבה דברים בכל התחומים.

פורסם

אממ.. אור, אתה יכול בבקשה לקצץ את החתימה שלך, זה ממש מעצבן ::)

פורסם

למה לך להשתמש ב firewall ?

פורסם

למה לך להשתמש ב firewall ?

למה ??

כי יש סיכוי (במיוחד אם אתה משתמש בפס רחב) שמישהו ינצל כל מיני פרצות כדי להסתנן למחשב שלך למטרות שלו וישכן במחשב שלך כל מיני תוכנות שללא ידיעתך ישרתו אותו לצרכיו, וזה במקרה הטוב..

במקרה הרע את הפרצות האלה ינצלו להשתלט לך על המחשב עד כדי גרימה לאבדן נתונים או להרס של דברים אחרים במחשב.

חוץ מזה שלפיירוולים יש עוד כמה שטויות ופיצירים שיכולים להוסיף לך שליטה והגנה על התקשורות ברשת ועוד ככהנה וכהנה..

אז..

:bash:

פורסם

למה אתה חושב שיש מישהו משועמם מספיק כדי לפרוץ לך למחשב ולהתקין לך תוכנות שישלחו לו מידע עליך??

זה שטויות, כי הרי לנזק קבוע הוא לא יכול לגרום, רק למחיקה של דברים וכו', אז מקסימום מפרמטים ומתקינים מחדש...

חוץ מזה, לרוב האנשים אין IP קבוע ולכן מאוד קשה (כמעט בלתי אפשרי) לעקוב אחריהם אחרי שהם מתחברים מחדש ומשנים אייפי...

קיצר, firewall היא תוכנה לא נחוצה בכלל, שרק תופסת מקום על ההארד-דיסק ומבזבזת משאבים של המחשב

פורסם

אהמ...f/w בחומרה הכי נורמלי..

פורסם
  • מחבר

למה אתה חושב שיש מישהו משועמם מספיק כדי לפרוץ לך למחשב ולהתקין לך תוכנות שישלחו לו מידע עליך??

זה שטויות, כי הרי לנזק קבוע הוא לא יכול לגרום, רק למחיקה של דברים וכו', אז מקסימום מפרמטים ומתקינים מחדש...

חוץ מזה, לרוב האנשים אין IP קבוע ולכן מאוד קשה (כמעט בלתי אפשרי) לעקוב אחריהם אחרי שהם מתחברים מחדש ומשנים אייפי...

קיצר, firewall היא תוכנה לא נחוצה בכלל, שרק תופסת מקום על ההארד-דיסק ומבזבזת משאבים של המחשב

אם אתה מחובר בחיבור מהיר אז ישנו סיכוי גדול יותר שמישהו יסרוק את האי.פי שלך שהיא אמנם אינה קבועה (static) אבל שלא כמו בחיבור dialup יותר קבועה. חוץ מזה למה שמישהו יכנס לי למחשב. תאמין לי שיש מספיק אנשים משועממים בעולם.

פורסם

Norton internet security היא התוכנה הכי יעילה בתחום לפי דעתי

אבל הבעיה היא ש Norton internet security מאיט מאוד את האינטרנט כמעט פי 2 או שזה אולי רק אצלי

כי כאשר אני סוגר את התוכנה האינטרנט באמת מזכיר לי אינטרנט מהיר

:user:

פורסם

אלקטל PRO ניחשב קיר אש בחומרה?

פורסם

מה לגבי תוכנות כמו sygate personal firewall ו tiny personal firewall?

הן ממש טובות ומעמיסות מעט מאוד על משאבי המערכת. למיטב ידיעתי אפילו פחות מ Norton.

פורסם

אלקטל PRO ניחשב קיר אש בחומרה?

אכן..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים