פורסם 2002 ביולי 1823 שנים מחבר נו קצת לפרגן...במציאות זה מגניב וזה נראה אחיד...כמעט... :-\בכל מקרהמתי שזה יתחיל להיתקלף אז אינ אעבור על זה עם שחור ואני אשתמש בטיפ שלךאז פשוט לעבור עם גליל של נייר דבק על כל הדלת ואז לחרוט בעדינות את מה שאני רוצהרק אני מקווה שזה טוב, כי אתה וידע... סכין יפנית היא לא הדבר הכי טוב לפינות מועגלות
פורסם 2002 ביולי 1823 שנים מחבר חשבתי על משהו...אם אני שם את הסולטייפ על הצבע השחור...כשאני מוציא אותו זה לא יקלף את הצבע השחור?
פורסם 2002 ביולי 1823 שנים עבודה די טובה יחסית לצביעה ראשונה. פעם הבאה יהיה יותר טוב.ד"א[glow=red, 2, 300]IRON MAIDEN RULEZ[/glow]
פורסם 2002 ביולי 1923 שנים איך זה שעדיין לא שלחתם את התמונות לגלריית המודינג החדשה של HWzone ?http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=2;action=display;threadid=2961
פורסם 2002 ביולי 1923 שנים מחבר אתה חופשי ומוזמן ללחוץ על properties בתמונות, לראות מה הקישור שלהן ולשים אותן בגלריות המודינגולא שמתי כי אני עצלן וכי שחכתי מזהוכי אני מדוכא
פורסם 2002 ביולי 2023 שנים מחבר אני לא רוצה להיות ספאמראבל לאן הזיגזג נעלם?אתה יכול לענות לי בקשה על השאלות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.