עבור לתוכן

בעיה מוזרה עם קודאקים

Featured Replies

פורסם

זה כבר פעם שניה שהדבר הזה קרה לי

כל סרט שהרצתי על המחשב עד עכשיו פעל יופי

עכשיו יש אני לא שומע אודיו מהסרט!

הרצתי עליו GSPOT, והוא נותן לי שיש לי 2 קודקים של MP3 שיכולים להיתמודד עם ה AUDIO שלא צריכה להיות בעיה

ואז אני עושה ל GSPOT ,RENDER ואז הוא מראה לי שהוא הצליח לרנדר רק את הוידאו

הקטע הוא שאם אני מנסה להפעיל עם המדיה פלייר הוא לא משמיע לי את הקול גם

אבל גיליתי שאם אני מוציא את האודיו כ WAV דרך VD ואז נכנס לWAV דרך מדיה פלייר ,הוא שוב מחפש קודק ולא מוצא אבל הוא משמיע את זה!

(WINAMP לא מצליח להשמיע את ה WAV ..)

בפעם האחרונה התאמתי את ה WAV לסרט ...כשהיה איזה הפרש של כמה מילישניות וזה ממש הציק

מישהו מכיר בעיה דומה? או מה לעשות?

כי אני רואה מלא אבל מלא סרטים על המחשב לאל בעיות וזה רק בזה

ולפי GSPOT הקודאק של האודיו הוא MP3 ככה שלא אמורה להיות בעיה שקשורה ל AC3 או משהו בסגנון......

רועי

פורסם

אתה אומר שיש לך בעיה רק עם סרט ספציפי?

פורסם
  • מחבר

האמת זה הפך לסידרה ספציפית...

וה GSPOT אומר שזה MP3 האודיו

זה ממש ממש מוזר....

בDVD קורא DIVX שלי זה מוקרן טוב ...

רועי

פורסם

תנסה להתקין חבילת קודקים מחדש בתור התחלה.

פורסם
  • מחבר

לא אוהב חבילות קודאקים

יש לי את הקודאקים המועדפים שלי

ויש לי 2 קודקים טובים של MP3....

Lame

ופרנהופר...

ככה שחבילת קודקים לא תשפר משהו...

פורסם

גם אני ממליץ לך שבתור התחלה כדאי לך להתקין חבילת קודקים נורמלית, אני ממליץ על ACE MEGA CODEC 6.03. תסיר את הקודקים שהתקנת עד עכשיו ואח"כ תתקין את הנ"ל. זו בטח סתם בעיה מפגרת שניתן לפתור אותה עם קודקים מתאימים (אל תהיה עקשן).

פשוט ניסיתי לחשוב עד עכשיו מה יכול לגרום לבעיות בסאונד, ולא מצאתי כלום. וזה מוזר גם שאתה יכול להוציא את ה-AUDIO מהסרט ולא לשמוע אותו בתור WAV, כי זה אומר בעצם שיש לך את המפענחים... ??? (ד"א, כשאתה לוחץ FILE> FILE INFORMATION, האם הכל שם נראה לך בסדר? ושאתה לוחץ AUDIO> COMPRESSION, אילו מפענחים רשומים לך?)

פורסם

תוכנה שימושית מאוד שיכולה לעזור לך היא Video LAN שלא משתמשת ב-Codecs אלה מביאה אותם כאפשרות מובנה וכחלק מהתוכנה.

פורסם
  • מחבר

גם אני ממליץ לך שבתור התחלה כדאי לך להתקין חבילת קודקים נורמלית, אני ממליץ על ACE MEGA CODEC 6.03. תסיר את הקודקים שהתקנת עד עכשיו ואח"כ תתקין את הנ"ל. זו בטח סתם בעיה מפגרת שניתן לפתור אותה עם קודקים מתאימים (אל תהיה עקשן).

פשוט ניסיתי לחשוב עד עכשיו מה יכול לגרום לבעיות בסאונד, ולא מצאתי כלום. וזה מוזר גם שאתה יכול להוציא את ה-AUDIO מהסרט ולא לשמוע אותו בתור WAV, כי זה אומר בעצם שיש לך את המפענחים... ??? (ד"א, כשאתה לוחץ FILE> FILE INFORMATION, האם הכל שם נראה לך בסדר? ושאתה לוחץ AUDIO> COMPRESSION, אילו מפענחים רשומים לך?)

בCOMPRESSION יש UnKnown שזה ממש מוזר....

(רשום- לא ידוע (tag 0055 ) שזה לא אומר....

וב Sample Presision יש NA

(אבל זה אין לי מושג מה זה אומר ...)

בכל מקרה המדיה פלייר מסוגל לפתוח את ה WAV שנוצר וה WINAMP לא...

אני אשים חבילת קודאקים רק כאמצעי אחרון

אני ממש לא סובל חבילות קודאקים....

יש לי קודאקים שבדקתי אחד אחד ומצאתי מה אני מעדיף ומה פועל ...ואני בנתיים אשאר עם הקודאקים האלה....

מה זה אומר שהVD לא יודע איזה קודאק הסרט?

זה קשור לקודאקים שיש לו , וזה אומר שחסר לי קודק כלשהוא?

או שהVD אמור לזהות את השם של הקודאק בלי קשר לקודאקים המותקנים ואז הסרט פשוט מחורבן ?

רועי

פורסם

ה-VD לא בא עם קודקים משלו, הוא מזהה את מה שיש לך על המחשב...

עצם זה שראית UnKnown ב- COMPRESSION כבר מראה על בעיה. תסיר את ה"מיני" קודקים שהתקנת עד עכשיו ותתקין את מה שהמלצתי לך עליו, התקנה של בערך 100 MB ואתה שוכח מקודקים לחודשים ארוכים :xyxthumbs:.

עריכה:

החבילה הזו, ד"א, מכילה בנוסף כל מיני תוכנות שימושיות חוץ מהקודקים עצמם, GSPOT, BS PLAYER וכו'. ממש שימושי.

פורסם
  • מחבר

ה-VD לא בא עם קודקים משלו, הוא מזהה את מה שיש לך על המחשב...

עצם זה שראית UnKnown ב- COMPRESSION כבר מראה על בעיה. תסיר את ה"מיני" קודקים שהתקנת עד עכשיו ותתקין את מה שהמלצתי לך עליו, התקנה של בערך 100 MB ואתה שוכח מקודקים לחודשים ארוכים :xyxthumbs:.

עריכה:

החבילה הזו, ד"א, מכילה בנוסף כל מיני תוכנות שימושיות חוץ מהקודקים עצמם, GSPOT, BS PLAYER וכו'. ממש שימושי.

זה מה שאני לא אוהב....החבילות מגיעות עם מלא תוכנות שאני ממש לא צריך כי יש לי תוכנות דומות מותקנות כבר...

עוד סיבה לזה היא שבכל חבילת קודאקים יש מספר קודאקים טובים ומספר גרועים....

כשאני אומר גרועים, אני מתכוון ממש לא מעודכנים וזה מכיוון שחבילות קודאקים יוצאות פעם בשנה לעומת קודאקים שיוצאים לפעמיםפ פעם בחודש חודשיים

אחרי ניסיונות של בערך 5-6 חבילות קודאקים שלא התאימו לי בחרתי להתקין את ה":מיני" קודאקים

האמת לא הבנתי למה אתה קורא להם "מיני" קודאקים, כי אלה הקודאקים עצמם....

קיוויתי שמישהו יוכל להגיד לי אולי איזה קודאק לא בסדר ולאיזה קודאק להחליף אותו

כי התחקנת חבילת קודאקים על המחשב שלי כרגע זה כמו פירמוט כי הWORD הותקן בכונן הלא נכון.....(אם כל תוכנה אחרת)

אין טעם בהחלפת כל הקודאקים שבחרתי רק כי קודאק אחד לא טוב...או לא מציד סוג אחר של סרט בצורה טובה

(במיוחד כשזה קודאק של AUDIO ....)

רועי

פורסם

א) לא הזכרתי שבחבילה הזו, לפני ההתקנה, מוצגת לך רשימה של כל מה שהולך להיות מותקן על המחשב שלך, כך שאתה יכול לבטל תוספות כרצונך.

ב)

אני מתכוון ממש לא מעודכנים וזה מכיוון שחבילות קודאקים יוצאות פעם בשנה לעומת קודאקים שיוצאים לפעמיםפ פעם בחודש חודשיים
- מניסיון, החבילה הזו מספיקה ועוד תספיק לך (אני עוד המלצתי לך על הגירסה החדשה. אם תתקין את גירסה 5.95 שיצאה לפני שנה בערך, היא גם תעבוד לך ;)).

ג)

כי התחקנת חבילת קודאקים על המחשב שלי כרגע זה כמו פירמוט כי הWORD הותקן בכונן הלא נכון.....(אם כל תוכנה אחרת)

אין טעם בהחלפת כל הקודאקים שבחרתי רק כי קודאק אחד לא טוב...או לא מציד סוג אחר של סרט בצורה טובה

(במיוחד כשזה קודאק של AUDIO ....)

את זה לא הבנתי.
פורסם
  • מחבר

א) לא הזכרתי שבחבילה הזו, לפני ההתקנה, מוצגת לך רשימה של כל מה שהולך להיות מותקן על המחשב שלך, כך שאתה יכול לבטל תוספות כרצונך.

ב)- מניסיון, החבילה הזו מספיקה ועוד תספיק לך (אני עוד המלצתי לך על הגירסה החדשה. אם תתקין את גירסה 5.95 שיצאה לפני שנה בערך, היא גם תעבוד לך ;)).

ג)  את זה לא הבנתי.

א. אז לפי מה שאתה אומר, אני צריך להוריד ולהתקין חבילת קודאקים כאשר אני אבחר להתקין מתוכה רק את הקודאק של ה AUDIO ?

לא עדיף פשוט להוריד את הקודאק הנ"ל שאני צריך וזהו?

ג. יש לי "חבילת קודאקים" שאני בחרתי , ויש לי אותם גם בBACKUPים שעשיתי ,ואני משתמש בהם מתוך ניסיון עם הרבה סוגי קודאקים , וזו הפעם הראשונה שיש לי בעיה כזאת...

אז יש לי בעיה עם קודאק אחד בכל החבילה

עכשיו, בשביל לתקן בעיה בקודאק אחד, אני צריך למחוק את כל הקודאקים שאני משתמש בהם?

זה כמו לפרמט את המחשב ,וכל הOPTIONד של מערכת הפעלה רק כי תוכנה אחת לא פועלת טוב ....

וזה נראה לי מטופש...

בקשה-

אתה יכול להפנות אותי למקום שאני אוכל למצוא את הקודאק שאני צריך בשביל הסדרה המסוימת הזאת?

כי משום מה GSPOT אומר לי שה AUDIO ב MP3 ....(ומסתבר שזה לא...)

רועי

פורסם

מה קשור לפרמט את המחשב? למה להתקין קודק אחרי קודק בנפרד, ואז לגלות שיש לך איזשהוא קובץ שלא עובד וללכת לחפש עכשיו קודק מתאים לו, גירסה אחרת וכו'.

שוב, זאת דעתי האישית ואני לא מכריח אותך להתקין את החבילה. כמו שאמרתי, אני מדבר מניסיון.

אני לא מבין גדול בקודקים, מבין רק מה שצריך, ואני לא יכול להפנות אותך לקודק שאתה צריך. אם יש לך זמן, תוכל לחפש אותו ב-GOOGLE :cool2:.

זאת העזרה שאני יכול להציע לך. :-\

פורסם

פותח הת'ראד, אני לא מבין מה זה הקשר הרגשי הזה שפיתחת לקודקים שלך. מה אכפת לך להתקין עוד חבילת קודקים? זה לא מוחק את הקודמים, ואתה יכול להגיד לכל תוכנה במה להשתמש. אתה סתם מחפש פתרון מסובך שיש לך פתרון פשוט ונוח מול העיניים.

פורסם
  • מחבר

פותח הת'ראד, אני לא מבין מה זה הקשר הרגשי הזה שפיתחת לקודקים שלך. מה אכפת לך להתקין עוד חבילת קודקים? זה לא מוחק את הקודמים, ואתה יכול להגיד לכל תוכנה במה להשתמש. אתה סתם מחפש פתרון מסובך שיש לך פתרון פשוט ונוח מול העיניים.

פתרון פשוט ונוח....שלא יעבוד ושימחק את כל מה שעשיתי עד עכשיו...

חבילות קודאקים (ותסלחו לי שאני אומר את זה) זה לאנשים שלא מבינים עניין, ורוצים לגמור עם ההתקנות והדברים האלה כמה שיותר מהר

והרבה דברים לא טובים יוצאים מזה....

פירטתי כבר למעלה, ואין לי כוח לפרט שוב...

מה ביקשתי סה"כ? הפניה לקודאק שנחוץ לי?

הפכתם את הפתרון הזה ל"כלכך מסובך"

לעומת פתרון ממש לא טוב שהפכתם ל "פשוט ונוח"

ואני אגיד שוב- זה אולי לא מוחק את הקודאקים הקודמים, אבל זה מוחק את ההרשאות שכל קודאק מקבל, וזה סתם לשבת שעות ולהתחיל להחליט איזה קודאק יטפל באיזה קובץ כאשר הכל פועל טוב ורק קודאק אחד לא בסדר.....

אם אתם לא יכולים לעזור...אל תמליצו על דברים שיחמירו את המצב...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים