פורסם 2005 במאי 420 שנים אני ניתקתי את המאוור של המארז כדי לנקות אותו ובטות יחד עם זה התנתק החיבור של הפאנל אודיו של המארז (המארז הוא CHENBRO Xpider\gaming bomb (בכל מקום קוראים לו אחרת...) והלוח הוא GA-K8NF-9) ליד המקום שבו החוטים היו מחוברים כתוב FAUDIO בחוברת של הלוח זה מה שיש: ומהמארז יש 7 חוטים בכל מיני צבעים... וזה מה שכתוב עליהם: כחול - LINE-IN-L שחור - GND לבן - MIC-VCC אדום - MIC-IN כתום - LINE-OUT-R ירוק - LINE-OUT-L צהוב - LINE-IN-R מישהו יכול להגיד לי בבקשה לאן לחבר כל אחד מהחוטים?? תודה! היחידי שהבנתי לאן לחבר זה את הGND.... תודה! נ.ב. מנהלים אם אתם חושבים שיש פורום יותר מתאים אז תעבירו למה אני לא ממש בטוח לאן להכניס את ההודעה...
פורסם 2005 במאי 520 שנים אף אחד לא יכול לעזור לי?לך לפורום מודינג...1 זה המיקרופון האדום...2 כבר מצאת..3 הייתי מהמר על הלבן...4 הכפתור של ההדלקה...אם אני לא טועה...5 הרמקול הקדמי ימני...כתום6 הרמקול האחורי ימני...אין לך כזה...7 אחד הLINE-IN...או צהוב או כחול...8 אין פין...9 הרמקול הקדמי שמאלי...ירוק10 הרמקול האחורי שמאלי...אין לך כזה..
פורסם 2005 במאי 520 שנים מחבר לך לפורום מודינג...1 זה המיקרופון האדום...2 כבר מצאת..3 הייתי מהמר על הלבן...4 הכפתור של ההדלקה...אם אני לא טועה...5 הרמקול הקדמי ימני...כתום6 הרמקול האחורי ימני...אין לך כזה...7 אחד הLINE-IN...או צהוב או כחול...8 אין פין...9 הרמקול הקדמי שמאלי...ירוק10 הרמקול האחורי שמאלי...אין לך כזה..תודה אבל בקשר ל4... המחשב נדלק רגיל ככה שזה לא ההדלקה של המחשב (זה מה שאני לפחות הבנתי ממה שאמרת...)טוב תודה ואם יש מישהו שרוצה לתקן משהו אני ישמח כי לך תדע מה יקרה אם אני יחבר משהו לא נכון.... אני מקווה ששום דבר לא ישרף...
פורסם 2005 במאי 520 שנים תודה אבל בקשר ל4... המחשב נדלק רגיל ככה שזה לא ההדלקה של המחשב (זה מה שאני לפחות הבנתי ממה שאמרת...)טוב תודה ואם יש מישהו שרוצה לתקן משהו אני ישמח כי לך תדע מה יקרה אם אני יחבר משהו לא נכון.... אני מקווה ששום דבר לא ישרף...והכפתור של הריסט גם עובד??...מקסימום אל תיגע בזה...
פורסם 2005 במאי 620 שנים מחבר הלכתי לאתר של צנברו ושם במנואל זאת היתה התמונה בחלק שאני צריך... אז את רוב החוטים הבנתי אבל יש שם שניים שכתוב ליידם משהו שנראה כמו BUNE_OUT_R וBUNE_OUT_L החוטים שנשארו ללא מקום הם הLINE-IN-R והLINE-IN-L אז לשים אותם שם נכון? אני פוחד מאוד שמשהו ישרף לי בלוח... הלוח כבר נשרף פעם אחת ולקח שבוע עד שהיה לי שוב מחשב... ואז החזירו לי אותו עם הגירסה בלי המאוור... אז מה זה בכלל הBUNE הזה?נ.ב מצטער על הקפצה.....[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.